Sunday, February 27, 2011

Contest Bergambar: Saya Sayang Kawan-Kawan Saya

Posted by FadhDeela at 11:18 PM
Reactions: 
wahh kena tag ngan cik aish...so mlm nie xde wat ape2 so ape slhnyer layannn contest nie! best jugak tajuk dia saya sayang kawan2 saya!!! so nie pic gambar aku ngan kawan2 aku..nie br sebahagian jer hihihi
SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA KERANA...

diaorg nie sgt2 best..aku kenal diaorg since sek lg..masa blajo kat teknik dulu!diaorg selalu bersama2 aku kalo aku sedihh..bile aku ada problem sure aku cr diaorg..kitaorg selalu nangis sama2 ketawa sama2 cuci mata kat shopping complex sesama..masa sek dulu pun kitaorg selalu harungi alam persekolahan sama2..stdy pun sama..harap sgt persahabatan kami kekal walaupun hari tua nnt!!


9 comments:

[sutera kasih] said...

nice contest..wish u luck sis :)

sy pun syg kwn2 sy hehe

A'IM said...

cuci mata kat shopping complex sama2..huhu..terbaik

Fadzli Amir said...

Selain parent, wife, anak2, kawan2 juga penting..tak gitu...tapi kena tgk gak jenis dan spesisnye....hehhehe

Redbloodsnow said...

nice. good luck! :)

fadhdeela said...

[sutera kasih]: thanks sutera!! meh join contest tu :P

fadhdeela said...

a'im: mmg terbaikk aktiviti tu! hihi

fadhdeela said...

zie: thanks zie :D

fyna said...

nk join gak la contest nih..
hehehehe...
mcm besh je....





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

fadhdeela said...

fyna: meh2..mmg best!! :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review