Sunday, February 27, 2011

American Idol 2011

Posted by FadhDeela at 12:26 AM
Reactions: 
American Idol 2011 Top 12 Guys:
1. Brett Lowenstern
2. Jovany Barreto
3. Jacob Lusk
4. Paul McDonald *aku nak vote dia la sbb aku suka mkn MCD!! hihi*
5. Clint Jun Gamboa
6. Robbie Rosen
7. Stefano Langone
8. Tim Halprin
9. James Durbin
10. Casey Abrams
11. Scotty McCreery
12. Jordan Dorsey

American Idol 2011 Top 12 Girls:
1. Naima Adedap
2. Julie Zorilla
3. Karen Rodriguez
4. Lauren Turner
5. Kendra Chantelle
6. Ashton Jones
7. Rachel Zevita
8. Haley Reinhart
9. Thia Magia
10. Lauren Alaina Suddeth
11. Pia Toscano *aku suka minah nie sore dia best!!*
12. Ta-Tynisa Wilson

4 comments:

AZRUL AZMI said...

perasan tak mase ujibakat first diorang, diorang tak pakai mic pun.. tapi kalu ujibakat kat Malaysia mesti guna mic.... saya rasa sepatutnya tak payah pun nak guna mic sebab suara kita kurang sedap bila tak de musik di tambah pulak kita nervous mesti bergetar...

fadhdeela said...

btol2..sedap sore diaorg nie! kalo pakai mic bkn original punye sore!!

Redbloodsnow said...

zie layan american idol time dorg buat pemilihan je. lepas tu...x layan dah..hehe :P

fadhdeela said...

zie: layan la mmg terbaik vokal diaorg tau!! xrugi tgk :D

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review