Wednesday, February 2, 2011

Ada GUEST mencarut2 kat Blog aku!!

Posted by FadhDeela at 12:09 AM
Reactions: 
terkejut aku bukak2 blog mlm nie ada org mencarut2 kat shout box aku!!! ape kessss???? ape mslh kamu yang sampai nak mencarut2..aku ada ganggu kamu ke??aduh aii mslh tol ngan org mcm nie...dah la mencarut2 kat blog org tp letak nama GUEST!! nape xletak nama sndiri?? kalo nak carut jugak sebut diri sndiri punye jgn nak sebut org lain punye!! xde akhlak tol..!!! bikin aku panas jerr!! dah la ari nie kat opis aku bz giler kelam kabut...ingt blk umah mlm nie nak update la blog aku ngan tenangnyer..tup2 ada org carut kat blog aku...aduhh wat rosak mood la ko nie!!!!!!!!!!!!!! http://www.cute-smiley.com
BAHASA BUDAYA KITA LA....!!!
BUDI BAHASA MENCERMINKAN PERIBADI!!!!

19 comments:

~SyAhIrAh~ said...

Salam Fadheela.. Saya pun kena benda yg sama juga.:( Pastu guna nama Guest. Ada plak dia kata saya pompuan gatal nak kawen and gatal k#5%&*@t. Takde adab langsung.. Taktau apa motif dorang ni. Semoga kita sbg blogger dijauhi dr org2 sebegini..

Salfiza said...

aigoo...
sabar ye awak...dh ramai sy tgk jd mangsa anon ni...huhu

whitecappuccino said...

org tu takder keje hehe..

Cik Aish said...

sabar..sabar...dulu kite pun penah gak kene macam ni..sebab tu sejak dr tu trus buang chatbox..mcm malas nak layan..

maya miera said...

ish kuang ajar btol la owg yang mncarut2,,perlu skolahkan smula,,,ishk2,,,,

Abang Zul said...

BiaQ pi kat dia la Deela...

Lagi kita melenting, lagi syoq la dia.. kan dah jadi 1 entry plak pasai dia..

Biarkan si luncai terjun Jambatan Pulau Pinang (masa tu ayaq surut) habeh belemoih dgn selut yg busyuk !! Ahaks !!

echa rierie said...

org penakut mmg cm2 deela..
tak berani nak letak nama sendiri..
hohoho~

zati embong said...

deela,ape la mOtifnya org itu membuat onar?pelik2 betul mereka yg mencari publisiti.

bighagenjo said...

huh. sabaw sabaw. org jelez la tuh.

Res2 Supply said...

bersabarlah. adalah yg mengenali tetapi tak senang hati tu. apa pun biarkanlah, moga dia insaf & kita pun improve mana2 kekurangan dlm diri kita. Insyaallah.

Fairus Bin Mamat said...

NTAHLAH.. TAKDE AKAL KOT..

fadhdeela said...

salam smua..

Btol2 jgn dilayan org mcm nie..leh gilos kalo di layan..hihi thanks kengkawan..smlm mmg tol2 penat pastu blk dpt msg mcm tu..darah pun naik kepala..hihi tp ari nie dah cool :P

Faiz said...

ni lah org yg xde kesedaran sivik..bak kata pepatah dah lontar batu tangan di sorokkan..btol ke nie..lebih kurang kot..haha..

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK GAMBAR FOTOGRAFI TERKINI DISINI****

KizZ said...

Aiii..Bikin panas betul la...mari belasah dia ramai-ramai!!

fadhdeela said...

tula pasal kizz & faiz..sakit ati jer.kalo leh belasah dah lama dah kena tu :P

Solihin Zubir said...

haha.. xyah nk dilayan sgt pengecut yg tak tinggalkan link, pastu provok kita..
makin dilayan, makin diorg sronok la..

Budak Botak said...

kalo jadi cmni ban IP dia, ha3...

fadhdeela said...

solihin: mmg xlayan tp sakitt jer hati nie bile baca komen dia tu!! huh

fadhdeela said...

BudakBotak: xreti la nak ban huhu :D

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review