Saturday, February 26, 2011

3hati 2dunia 1cinta

Posted by FadhDeela at 8:50 AM
Reactions: 
mlm td aku layan filem indonesia kat utube!!! class la cite nie..aku xpernah dengar pun pasal filem 3Hati 2Dunia 1Cinta nie tp last nite kwn aku kat moscow FB suh tgkkk...hahahaha xnak menghampakan kengkawan aku pun search la kat utube..mlm td jugak aku layannn..mmg terbaikkk dr ladang la!!! http://www.cute-smiley.com
kawan aku suh tgk sbb dah mcm ala2 cite percintaan dia..biasa duk negara org bercinta ngan mat bin saleh omputih la..bf dia org perancis..parents kwn aku nie kira mmg jaga adat resam org melayu..kuat agama pulakk so cabaran bg mereka utk meneruskan episod percintaan diaorg! huhuhu so far aku tgk bf dia nie sorg yg leh terima agama islam..famili yg open minded..xhalang kwn aku bertudung..solat smua!! kira diaorg nie nice person jugak la..
okla aku doakan diaorg mendapat kerestuan mak ayahh...seksa kalo cinta xdpt restu nie..aku dah rasa smua nie..paling sedih kwn aku tu xpernah bercinta...nie la 1 love dia!! cedihkann kalo dapat halangan dr famili

xnak sedih aku nak cite pasal filem nie..kisah dia pasal pemuda yg sempoi kuat agama jugak tp sgt sempoiii ala2 moden sikit bercinta ngan gadis kristian + anak org kaya..minah tu pun sempoii!! sweett sgt tgk diaorg..then parents minah nie xrestu sbb laki nie org miskin dan parents laki nie xrestu sbb minah nie org kristian!! *mcm mana kalo xrestu sbb xsama negeri & xsama adat??* parents laki nie carikan calon isteri untuk dia *aku alami situasi ini..sedihh sgt* laki nie tersepit diantara mak ayah and org yg dia sayanggg + cinta!!! *OMG!!!...sakitnyer rasa mcm tu..aku dapat rasakann penderitaan tu* http://www.cute-smiley.com
xnak cite bnyk la..korang layan la trailer dia...kalo ok leh tgk kat sini!!
video

14 comments:

gadis kepastian said...

seksa an bila terpaksa melepaskan org y kita sayang...uwaaaaa T_T

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

dalam bercinta nie , dugaan tu tak pernah lekang...ade je dugaannya...:)

Zue Cancer said...

kalo da suke sanggup redah onak dan duri huhu

nurul farhana said...

alamak, kena cari movie ni hihi. slmt singgah :)

fadhdeela said...

gadis kepastian: mmg cukup terseksa!!

aLieF si Muncung ManiS said...

aalief bersyukur dpt mak and bapa yg sntiasa nyuruh alief mmbuat keputusan sndiri..tapi,yg alief takut,,famlily blah pompuan pulak tak suka kat alief...hhuhuhu..tapi,skrg tak perlu risau dulu,,sbb alief still single..hehehe..so,sape nak jadi gf alief??hahahaha..gurau je...

Faiz said...

nie kes cinta 2 benua la nie..huhu

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

fadhdeela said...

Myra Si Gula-Gula Hati: dugaan tu la yg cukuo menyakitkann huhu

fadhdeela said...

zue: try la tgk cite nie :P

fadhdeela said...

nurul farhana: utube ada try la tgkk

fadhdeela said...

aLieF si Muncung ManiS: sama la parents deela pun xkisah sape deela pilih tp parents lelaki lakk huhuhu ape leh wat nasibb

fadhdeela said...

faiz: mcm tu la gamaknyer! :P

Fadzli Amir said...

Best sgt ke cite ni...kalu cam tu kena gi carik ni...hehhee

fadhdeela said...

fadzli: harus cari..best cite dia!! :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review