Monday, January 24, 2011

Tarian menyentuh hati & perasaan!!

Posted by FadhDeela at 10:58 PM
Reactions: 
Ya ampunn punye seksa aku nak wat entry pasal video wakaka nie..upload video asyik failed jer..alhamdulillah mlm nie berjaya!! aku nak sgt wat entry pasal wakaka nie sbb ari tu aku tgk 8TV Showdown 2010..xkenal pun sape wakaka nie..1st time aku tgk tarian dia nie aku suka sgt sbb nampk cool jer..kalo korang xcaya meh tgkk video yg payah sgt nak upload!!

video
korang komen erk tarian diaorg best ke x??nnt aku wat next etry aku da byk jugak video tarian wakaka nie.. *bnda nie dipanggil tarian ke??aku main belasah jer!*

3 comments:

shamsiah shamsuddin said...

mantap la koregrafer dia..
sagt kreatif..
penari sgt bagus..
sebb leh hasilkan pergerakan yang baik..
hasilnya..thumbs up..
saya bg 5star/ 5star

fadhdeela said...

cantekkan dia punya tarian..pastu terasa tersentuh jer hati tgk hihi ke kak fadh yg jiwang??hahahahahhaha :P

DanieL AdiE said...

best!

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review