Tuesday, January 11, 2011

Samseng Jalan Raya..

Posted by FadhDeela at 10:44 PM
Reactions: 
Petang td time aku otw blk keje aku ternmpk la sorg uncle nie duk pegang besi marah2 kat 1 kete Gen 2 nie..aku bajet uncle ngan mamat dlm kete Gen2 tu duk berborak ke ape..rupanyer diaorg BERGADO!!!!!! mak aii takutnyer aku tgkkk..uncle tu dah merah2 muka dia mengamuk pegang besi..uncle tu Ahlong ke??
nape marah sgt uncle tu kat mamat Gen2 tu??..korang nak tau dek nonn sbb ape uncle tu marah sgt???hahahahahaha dia marah sbb time dia nak kuar simpang mamat Gen2 tu pun nak kuar simpang sama..bkn blanggar ke ape ke cuma xdpt keluar simpang dulu jer...leh dia marah bagai nak rakkk..giler la..pastu kete blkang dah hon2 sbb dia wat jalan jd jemm..kete blakang pun dia nak hentak pakai besi tu..peh gengster giler uncle tu..agak2 la kalo ia pun..!! xphm aku ngan pemandu samseng mcm tu..org keliling geleng kpala n gelak tgk perangai uncle tu...
mamat kete Gen2 tu dah la foreigner..mesti dia pikir betapa rude nyer org malaysia nie..pernah dengar x pepatah kerana nila setitik rosak susu sebelanga!! betul x aku punye pepatah??hahahahhahaha weeii buekk maluuu jer la..apo la! malu la uncle perangai mcm tu..xsesuai tau!!

12 comments:

2ury said...

isk..isk ganas betol uncle tu..
Kalau xde tolak ansur memang lah susah, duduk je sorang2 dlm hutan lag baik. huh, nanti dia gaduh ngan gajah atau monyet plak yer, naya plak si gajah dan monyet tu..

Solihin Zubir said...

hahhaa.. mesti uncle tu kongsi gelap.. hehhehe...

shamsiah shamsuddin said...

tu la..
org malaysia sekarg kurang sivik sekrg..

Princess Aina said...

Deelaaa... Sorry to say laaa... Kalau dgn org malaysia mukin uncle tu bole maafkan kut tp dgn foreigner ni... Derang ni sbnrnya lebih samseng dan kurang ajaaaarrrr dr kt, seryesss... Nak2 dr middle east. Pergh... Mmg ttuuuutttt laa. Haha.. Kalau aina kat tmpt uncle tu pun rasa cam nak bagi parang je. Kuang ajo!! Haha.. Emo lak mlm2 ni.hehe.. Oklah.. Take care!

dabuldahi said...

laaa.. tu uncle aku tu.. ada dia balik die cerita la aku dia hentak orang.. ooo... terkeluar cerita ni sampai kat blog eh??

aQi + GenGkey said...

ala..igt kn tadi dah berdentum ke ape..
x kene pape pun mau bising ka itu uncle..
kasi kecoh la..
ahax..:D

yastro said...

Bape agaknye umur uncle tu yekk...sengal tul laa, tp mmg ramai org kita yg bila kat jalanraya perwatakan dh bertukar jadi "samseng" tak kire la pakai kopiah atau idak....Bosan tul laaa

fadhdeela said...

2ury: mmg ganas giler..takut deela tgk uncle tu..

solihin: tah la awkk..mungkin kot!

shamsiah: mungkin kot..dia jer yg kureng sivik

Princess Aina: deela tgk kejadian tu dr mula aina..uncle tu mmg ganas! dia yg meluru nak kuar bile mamat tu nak undur ada kete kat blkng dia..mcm mana??tp ada jugak yg foreigner baik ada yg hampehh..sabo jer la :)

dabuldahi: la hang chino ke??sbb uncle tu chino :P

aqi: tu la pasal..xde ape2 pun gelabah jer lebih..hihihi

yastro: 40an kot..xsure la umur dia bape..ganas sgt! bahayakan kesihatan la dia tu :P

Fairus Bin Mamat said...

Banyak2 benda boleh bersabar.. Tapi kebanayak orang kalau memandu, memang sukar utk bersabar..

Cik Aish said...

samseng samseng jugak..awk da kene tag dalam kontest!

iyrenne said...

ngee...sure uncle tu ngah stress...ntah2 dy penat kot...sbb tulah cepat sgt naik angin..erm..apa2 hal pun...benda ni patut dijadikan iktibar gak...walau dalam situasi apa skali pun, jangan bertindak menggunakan perasaan.. (^_^)v chill

fadhdeela said...

mungkin kot..hihi

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review