Monday, January 24, 2011

Perkahwinan Ayu Raudha & Zaquan Adha

Posted by FadhDeela at 11:12 AM
Reactions: 
akhirnyer kawen jugak la mamat n minah nie..semoga korang berbahagia sampai ke akhir hayat! tp dlm kemeriahan majlis diaorg nie aku rasa kesian lak kat Rita..tah la dr kes diaorg nie aku dpt jugak pengajaran..ape2 pun biar la dpt restu kedua2 pihak..mcm mana syg or cinta pun bile xdpt restu mcm nie la jadinyer..dah kawen n ada anak pun diaorg still ganggu kehidupan diaorg..cian rita! sabo jer la erkkk pasti ada hikmah smua tu :)
ada la beberapa gmbo masa majlis perkahwinan Ayu ngan Zaquan credit dr Beautifulnara..thanks beautifulnara!!
pada pendapat aku si ayu nie lg cantekk and bertambah2 ayu bile dia pakai tudung btol2..kalo dlm drama lakonan dia time pakai tudungg cantekk jer! *sejuk mata nak tgk* tp masa kawen dia nie xbape nak cantek sgt la hihihi sori peminat ayu!

majlis nikah..nape pakai tudung mcm nie??

Monkey nie belaan Ayu..comey gilos!

mcm muka rozita che wan lak..

6 comments:

Fairus Bin Mamat said...

KEKASIHKU DIAMBIL ORANG... HAHAHAH/.. KEKASIH DALAM MIMPI JE.. :p

ab@h_Izz said...

tahniah..semoga berkekalan hendaknya..
-zaquan lepas ni jgn danh tak 'reti' main bola dah ler..

fadhdeela said...

fairus: hihi perasann!! :P

abahizz: amin..sure pandai la :P

aibaks said...

monyet belaan ayu raudha? biar betul?

Mr.NS said...

pewwitt..selamat pengantun baru untk psangan zaquab dan ayu

fadhdeela said...

aibaks: tah..hihihi deela main blh jer sbb tgk mnja smcm jer ngan ayu..ada video dia kat blog ari tu deela tgk.. :)

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review