Monday, January 24, 2011

Mia Sara Nasuha..comey!

Posted by FadhDeela at 8:40 PM
Reactions: 
aku suka nak wat entry nie sbb bdk nie sgt comey!! mlm nie aku nak wat entry pasal adik mia sara nie sbb aku ternampak gambo dia ngan Dato CT kat URTV masa aku g kedai td..tgk pic yg kat bwh tu comeykan diaorg!! Dato CT dr dulu lg aku mmg minat sgt kat dia sbb dia comey, sore sedapp, sopan santun, xsombong sbb aku pernah jumpe dia live dia mmg sportinggg!! adik mia lak aku suka tgk dia blakon sbb dia petahh n sgt2 comey!..nnt mia dah besar jd berbakat besar mcm Dato CT k..muaahh

2 generasi..Mia Sara & Dato CT

11 comments:

AMMAR YASIR said...

Ammar suka.......hehehehe....adik mia yang comel

tura hepy said...

mia mmg sgt comel..cm pelakon budak3 korea p0n ada hehee

~noor haida~ said...

huhu mia mmg cute gile weh!!ak dh jumpe dh smlm..diorg tgh shooting 1bln kat dlm zoo skrg ni..kecik je mia tu..putih n nmpk muke becok die tu huhu..mmg cute la..

fadhdeela said...

ammar & tura: comeykan..geram jer ngan dia!

ida: ambikkan gmbo dia utk aku!! hadiah besday! hahahahahahaha leh gtu..aku xsempat nak pos present ko..nnt ko jumpe aku then aku bg la erk

Hanim Mahali said...

mia memang comei sangat...

~noor haida~ said...

haha dpt present ke?
ak nk amek gmba tp segan..lgpon bapak die mcm kerek je kat stu..mls la nk menunjuk sgt kt gilos kat anak die haha..nnt la kalo dieorg shooting kat akuarium, ak amek..skrg bersepah2 keliling zoo huhu~

ShaZa's said...

aduhhhh..cumill giler aa mia sara ni.. ehhh ade dekat mcm nama anak akak tak deela..mia zahra :P hahahahahahaha

fadhdeela said...

hanim: yessa!! sgt comey

ida: ada la aku ingt besday kwn2..dah lamakan kita xcelebrate besday masing2..nnt cuti ko dtg la umah aku..huhu leh lepaking :P aku xkira aku nak gmbo mia jugakk..aku bkn nak gmbo bapak dia! :)

kak sha: ada2 hihi zahra pun comey mcm mia jugak!!! :P

~noor haida~ said...

weh ttb rs mcm cuti je time 12hb tu huhu..pape nnt ak cnfrm ek..rs mmg cuti huhu..
ala tgk la..segan la nk g mntk amek gmba..xtau nk ckp cmn..wakaka..tp td crew die ade ckp kalo nk amek gmba gtau je haha~~~

~noor haida~ said...

weh td ak dh jmpe mia dpn2..cute seyh...tp kn..die mcm takut je tgk ak..pastu ak ckp nk amek gmba die, trus die lari...uwaaaa melepas..segan siot nk kuar hp amek gmba die..huhu nnt ak mntk kat hp kwn ak je la ek..

fadhdeela said...

ida: harus la cuti 12hb tu!!huhuhu aku nak gambo dia jugakk!! hihihi nie sejak bile jd pmalu ah??? ape2 ko inform aku awal2 tau..takut ada program ngan mbr aku jer :D

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review