Monday, January 17, 2011

Masih dalam Mood SEDIH!!

Posted by FadhDeela at 10:59 PM
Reactions: 
sori la kwn2 aku xde mood nak wat entry br skrg nie..aku masih dlm keadaaan sedihhh..hope kwn2 paham ek..insyallah bile dah kembali ok mood aku sure ada jer idea nak wat entry best2..
thanks pd kwn2 yg doakan arwah paklong aku...thanks jugak kat korang bg aku semangat..aku masih dlm keadaan terperanjat lg..maybe dlm 1hari 2 nie aku kembali normal..sorry k!!! Love u all

4 comments:

shamsiah shamsuddin said...

sabar ea kak fad..
kuatkan semangt..
tabahkan hati..
beri sokongn moral pada semua ahli keluarga yang terdekat juga..

aibaks said...

saba la yer.. yang datang mesti pergi.. setiap insan juga mempunyai perkara2 tertentu yang wajib dilalui..sebagai hambaNya.. wajib berserah kepada ketentuanNya.. sebab Dia Maha Mengetahui segala2nya..

al fatihah..

fadhdeela said...

shamsiah & aibaks: Thanks uoll..love u :)

ShaZa's said...

byk2kan bersabar ekk deela. dugaan tu. Allah menyayanginyaa..

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review