Wednesday, January 12, 2011

JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish

Posted by FadhDeela at 7:02 PM
Reactions: 
aku diberi kehormatan untuk join contest Cik Aish nie..cik Aish sndiri yg tag aku hihi..so aku support kawan2 aku pun join la contest nie..hihi saje nak test luck..hihi mana tau cik aish bermurah hati nak bg voucher tu kat aku!! cik aish kan comey!!
hahahahahah *bodek seh* saje jer gurau2..jom kengkawan test luck masing2...Contest nie adik saya comey so disbbkan aku xde adik aku post gmbo anak buah aku yg comey!!

Comeykannn

SYARAT PENYERTAAN

1. Anda mestilah bloggers dan warganegara MALAYSIA..DONE

2. Anda mestilah menjadi follower Belog Cik Aish..DONE

3. Sila buat satu entry yg bertajuk " JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish" DONE

3. Dalam entri itu, anda perlulah letak gambar adik-adik u all yang comel-comel tu. Contoh macam ni..tpi ni contoh je lah. hehe..DONE

4. Selain itu, perlulah letak link http://getmedean.blogspot.com/ dan juga gambar banner kat atas skali tu, (bukan gambar budak tecik ni taw) dalam entry anda...DONE

5. Jangan lupa tag 3 member anda dalam entri tersebut (pastikan kawan anda tau dia di tag hehe )..DONE

6. Dah siap, sila tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini..supaya senang sy tengok gambar2 budak2 tecik yang comey macam mia sara tu..DONE

7. Tarikh tutup CONTEST adalah jam 12 malam 5 Februari 2011 dan pemenang akan diumumkan pada 14 Februari 2011

2 comments:

SyiEra said...

comel nye dah tuhh!!!!

fadhdeela said...

mcm auntie dia kan??hihi

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review