Wednesday, January 5, 2011

Happy Besday Makkk

Posted by FadhDeela at 2:30 PM
Reactions: 
ari nie besday makk aku!!! disbbkan 5.1.2011 jatuh ari keje so wiken ari tu kitaorg adik beradik dah celebrate besday mak kat melaka...juz bwk mak g jalan2 kat jj melaka then blanja mak & ayah mkn KFC..
tnye gak mak nak hadiah ape...waahh mak aku request xcalang2 hadiahhh..huhuhu
m: mak nak tudung ariani leh x??
A: makk aiii..ariani ke??bkn tudung jalan tar erk hahhahahaha
m: nak beli tudung baik sikit nak bwk g kenduri2 nnt..nnt mak byr la separuh
A: ada pulakkk..yela2 kang g ariani ngah sale pun kat sana... leh lak mak aku wat statement mcm tu..bikin malu anak2 jer nak kena byr sparuh!!
m: ok
xpe la demi mak ku sanggupp!! hihihi bkn slalu pun besday mak..sthn sekali..!!!

Happy Besday MAKKKK!! yg ke 56thnnn muuaahhh2x..Love u so much!

7 comments:

Fairus Bin Mamat said...

Happy birthday mak.. :)

Botak said...

epy besday untuk mak anda..
tudung ariani eh..?? tudung nike or adidas takde ke..??
mehehehehe... :D

ENTRI TERKINI:
MOTORSIKAL TERPANTAS DI DUNIA!
ISU ROGOL MENTERI

AMMAR YASIR said...

Bagusnya anak mak sorang ni...hehehe

shamsiah shamsuddin said...

bagus..
ala kalau ngn mak atau family mg tak ya la kita nak berkira sagt kan..
ag pun mak juga yang bertarung nyawa separuh nak mati mase nak lahirkan kita...
terlalu besar pe yang mak da bg kat hidup kita berbanding ape yang kta dapat bagi balik kat diorang..

intankuterpilih said...

heppy besday to mak awak...bahagiakan dia selalu key...

saya_arief said...

camat ari jadi mak cik..
:D

fadhdeela said...

fairuz: thank you anak..mak sy tolong jawabkan :P

Botak: Nike & Adidas mana ada tudung..kasut ada la.

Ammar: hihi mak sorg jer!

Shmsiah: btoll!! setuju!!

intankuterpilih: thanks

saya_arief: mak sy kata thanks! :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review