Tuesday, January 25, 2011

Fasha & Jejai PUTUS!!!

Posted by FadhDeela at 5:02 PM
Reactions: 
OMG!!!!!!!!! mcm xcaya jer aku tgk paper ari nie..bile tnye kwn opis smua kata aaahh diaorg dah putus kuar paper td..aku la yg lambat nie..hihi biasa la bz sikit ari nie.. alah aii ciannyer si fasha nie..aku mmg la xsuka ngan fasha nie..sori la iye kpd peminat2 fasha nie...aku bkn xsuka ape cuma xsuka perangai dia jer!! kalo bab lakonan dia bole dikatakan terbaik la..cantek pun pun bole la tp fail bab perangai tu..aduh aiii skrg sape nak jawab bile dah putus ngan pujaan hati!! hikhikhikhikhik *jahatnyer aku!!*
jgn lak pasni kuar lak isu diaorg putus sbb Nora Danish..cian nora!! jejai dah bgtau diaorg putus xde kena mengena ngan Nora...meh baca sini!! hihi kalo aku jd Nora Danish sure aku dah gelak guling2!! hahaha
berakhir la sudahhh!!!

9 comments:

shamsiah shamsuddin said...

la..belum kawen pun..
kecah la...

fadhdeela said...

mengelabahkan minah nie..hihi xsuka perangai dia!

BRO_MONDAY said...

betul tu, menggelabah je...yo yo oh je sebelom ni kompang sana sini, skali putus...adehhh! dunia artis...

wida said...

ramai yg x suka fasha tu..hehe.
lepas ni nak tunggu apa pulak cite dia

fadhdeela said...

Bro Monday: tu la pasal heboh bagai nak rakkk

wida: tu la perangai dia tu wat org xsuka..suka porak peranda umah tangga org!

zmanja said...

suke..suke...suke....dorang putus...hahahah..jahat tak?? tak suke fasha sbb citer peribadi tu terlebey gebang sgt

mars mell-o said...

mesti fasha frust giler........ FOLLOWING YOUR BLOG YA, you can follow back at http://zaarahjasmn.blogspot.com

fadhdeela said...

zmanja: suka kan??hihi marah lak peminat fasha nnt :P

mars mello:hihi i will follow u :P

mars mell-o said...

Thanks for following =D

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review