Saturday, January 29, 2011

Dapat Bonus 2 JUTA???

Posted by FadhDeela at 11:15 AM
Reactions: 
cantek la lisa nie!
WoW bestnyer aku dengar org dapat bonus!!! tp aku xdpt pun tahun nie...waaaaaaa cedihnyer thn nie xde bonus..project banyak dah siap tp xdpt pun huh!!! *asyik pikir kesenangan diaorg jer* nie nak hangin nie..skrg nie aku bkn nak cite pasal company aku yg kedekut tu tp aku nak cite pasal David Teo..david teo korang xkenal??alah Bos MIG tu la..yg selalu blakon jgk la..*saje je kan wat2 xkenal* hahahahaha
uoll nak tau x dia bg bonus kat staffs dia total 2juta!!! 2 JUTA beb..byk tu...ada yg dpt kete ada yg dapat umah..bestnyer!!! nak jugakkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wahai bos aku tolong la dengar...aku nak bonus jugak kalo xnak bg berbulan2 pun bg sikit pun xpe jnji ko appreciate kami2 yg siang mlm wat keje!!
kalo korang nak tgk sape yg dapat bonus tu leh usha kat sini...
Encik David ada keje kosong x???

8 comments:

ayyu Hasmayyu said...

wahhh...suka3

Fairus Bin Mamat said...

WOW.. PAKCIK KAYOO... :)

zati embong said...

haha..mr david i nak jugak!

betul,bila la agknya bOs kita nk bg bOnus nih?

fadhdeela said...

bestkkan dpt bonus..tp sedihh xdpt pun!!

Abang Zul said...

Hehehe... kan? Abg dah dapat pun bonus..

Seorang lagi kawan..maknanya ?

persahabatan...

Yang pastinya lebih mahal dari apa saja yang boleh dinilaikan... (lebih mahal dari Nilai 3)

fadhdeela said...

tol2 bertambah lg la kwn deela jugakk..keep in touch erk :P selalu la singgah kat sini... :)

iela said...

a'ah best kan bonus diorg dapat..yg paling syok si shaheizy sama la kan fadh..dpt umah 1 hal..dpt g umrah lg..fuhh

fadhdeela said...

bestkannn..aku haram nak dapat!!..tungu aku kuarkan entry pasal team 12 :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review