Monday, January 31, 2011

Aku bwk blk jantan???

Posted by FadhDeela at 11:18 PM
Reactions: 
weeii bikin panas jer!! uoll tau x td org maintenance kat umah aku nie ada cite kat aku TUAN UMAH aku yg dulu yang paling ampeh tu ckp aku ngan dak umah aku dulu bwk balik jantan!!! makkk aiiii panas jer telinga aku dengar..kepala lutut tul la mak janda nie..main kasar ngan aku erk...panasss...pannasss!!! korang leh usha sini dan sini utk refresh ape dia dah wat kat kitaorg!!
cite dia mcm nie..penyewa br umah tu dtg kat maintenance mengadu sbb housemate dia bwk kuar masuk jantan..mslhnyer lelaki yg lain2 lak tu.. *pelacur kot* org2 maintenance suh la dia mengadu kat tuan umahhh..akak tu mengadu ngan bekas tuan umah aku tu then leh lak dia ckp "alah bdk2 sblm nie pun biasa bwk blk lelaki dlm umah tu" OOHHMAAKKKOO!!! main kasar la akak nie..xabis2 ko cr pasal ngan kitaorg nape???dah la ko still hutang deposit utilities kitaorg!!! ampeh tol tuduh2 kitaorg nie bwk blk lelakii lakkkk!!!
sakitt nyer hatii..saje jer wat rosak mood dia nie..!!kalo jumpe nenek kebayan nie syokk jugak depan2 kalo xpuas hati..tol x? http://www.cute-smiley.com

6 comments:

iwan_dextrous said...

tol tu.law x puas ati face 2 face ler.hihih

dayah SnoW Heuka said...

errr dia suruh fadh cepat pindah.. hauhua.. mencari mslh dan mendapat dosa jek eseymenn... +_+

Solihin Zubir said...

perghh! fitnah yg melampau..
apa lagi.. kasi pecah la.. heheh..

fadhdeela said...

iwan: dia yg xnak jumpe deela..dia takut kot :P

fadhdeela said...

dayah: tu la pasal..dlm masa bape hari kena cr umah..nsb dpt umah area2 situ jugakk...umah skrg lg best!! :P

fadhdeela said...

zubir: tu la kalo dpt jumpe dia tu mmg best la!!

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review