Thursday, January 6, 2011

2011..Rumah Baru!!

Posted by FadhDeela at 10:42 PM
Reactions: 
malam nie br berkesempatan nak update blog nie..hihihi entry kali ni aku nak cite pasal umah baru aku..pttnyer mlm new year aku celebrate ngan kawan2 tp aku bertungkus lumus kemas umah baru!! penatnyer xyah cite la..sakit ati pun ada jugakk..umah baru aku nie umah opismate aku (kaksue)..cian kot kat kak sue..penyewa sblm nie mcm ampeh giler! abis rumah nie yg ganapkan...bersepah sana sini..bkn stakat bsepah jer pengotor giler!! yyeeaaakkkksss geli aku...toilet dia, xyah cite la..tiap kali aku nak mandi kena basuhh..1st aku mandi 2kali aku muntah!!!dapur lak, btempek2 minyak masakk..ish2!!

Pengotor punye manusia
so kira nasib aku la kena kemas umah tu sbb dia tinggalkan umah mcm tu jer..ngan kunci umah pun dia buang tah ke mana..ape punye kejam tah manusia nie..bkn nak bterima kasih sbb org bg sewa umah tp wat mcm nie..effect aku pindah smpai ari nie penat nyer xhlang lg..pas kemas2 jumaat tu smpai kol 2pg xsiap2 lg..sbtu pg tu nak shoot blk mlk sbb kazen aku kawen...aduh ada gak org kawen time nie..huhuhu

cantek x??
so skrg umah nie dah cantek aku kemas..pastu dah cat bilik2..time kasih kat husben kak matul..husben kak matul la byk tolong aku kemas2 umah nie..kak matul ngan anak2 dia siap berkelah kat umah aku lg..thanks kak!! jasa mu amat dihargai hihihi
cantek x bilik aku???merah lg..hahahahaha

13 comments:

zool said...

cantik .. tahniahlah dapat rumah baru..

fadhdeela said...

tq2..hihi

aku untuk kamu said...

mcm santek plak kaler bilik tuh

fadhdeela said...

msti la...sape punye bilik!!

Rozuan Ismail said...

tahun baru!! rumah baru!!

tahniah!!

thanks follow blog wan

Redbloodsnow said...

EEEE CANTIK LAHHHH. ADORE KALER BILIK AWAK TU...HEHE. EH SORRY TAW ZIE GUNE CAPS LOCK. PASALNYA TGH BUAT AKAUN...HEHEHE

shamsiah shamsuddin said...

bersusah susah dulu
bersenang2 kemudian..
kan..da dapat umh baru...
bile nak kenduri doa selamat dapat umh baru?
jemput ea lau kenduri...

cantik sgt bilik kamu..
suke2..

fadhdeela said...

wan: hihihi ur welcome..

redbloodsnow: hihihi kita pun suka kaler tu..its okk :P

shamsiah: insyallah ada niat tp kena lengkapkan dulu isi umah..nnt kita jemput!

~SyAhIrAh~ said...

wah best2 dpt uma baru! :) takpe, susah2 dlu, senang2 kmudian. lihat hasilnya, dpt bilik yg cantek! hehe..

Jom gelak-gelak
keLakarNya FaCebOOk oraNg zaMaN duLu-dULu.. (FuNNY!):p

http://mesyabizstar.blogspot.com/2011/01/kelakarnya-facebook-orang-zaman-dulu.html

n@m@n said...

takut pulak tengok patung pakai baju putih tu..hehe



Entri terbaru saya

Jom Cuci Gambar Passport 32 Keping dengan Harga RM7 sahaja

Sabihah said...

cntiknye bilik die...takpe laa penat sket kemas2 pun..bukan untuk org lain..kite jugak yang nak pkai kan? ^_^ tahniah sbb dah pindah rumah baru..

Sabihah said...

cntiknye bilik die...takpe laa penat sket kemas2 pun..bukan untuk org lain..kite jugak yang nak pkai kan? ^_^ tahniah sbb dah pindah rumah baru..

fadhdeela said...

syahirah: btol2..cantekkan bilik kita :P

n@m@n: takut ke??xpe dia xmkn org!!hihi

sabihah: time kasih..skrg sgt selesa ngan umah nie :)

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review