Monday, January 31, 2011

Aku bwk blk jantan???

Posted by FadhDeela at 11:18 PM
Reactions: 
6 comments
weeii bikin panas jer!! uoll tau x td org maintenance kat umah aku nie ada cite kat aku TUAN UMAH aku yg dulu yang paling ampeh tu ckp aku ngan dak umah aku dulu bwk balik jantan!!! makkk aiiii panas jer telinga aku dengar..kepala lutut tul la mak janda nie..main kasar ngan aku erk...panasss...pannasss!!! korang leh usha sini dan sini utk refresh ape dia dah wat kat kitaorg!!
cite dia mcm nie..penyewa br umah tu dtg kat maintenance mengadu sbb housemate dia bwk kuar masuk jantan..mslhnyer lelaki yg lain2 lak tu.. *pelacur kot* org2 maintenance suh la dia mengadu kat tuan umahhh..akak tu mengadu ngan bekas tuan umah aku tu then leh lak dia ckp "alah bdk2 sblm nie pun biasa bwk blk lelaki dlm umah tu" OOHHMAAKKKOO!!! main kasar la akak nie..xabis2 ko cr pasal ngan kitaorg nape???dah la ko still hutang deposit utilities kitaorg!!! ampeh tol tuduh2 kitaorg nie bwk blk lelakii lakkkk!!!
sakitt nyer hatii..saje jer wat rosak mood dia nie..!!kalo jumpe nenek kebayan nie syokk jugak depan2 kalo xpuas hati..tol x? http://www.cute-smiley.com

Farid Kamil ngan Diana Danielle Pulak Putus Cinta!!

Posted by FadhDeela at 12:28 AM
Reactions: 
4 comments
Pulakkk..ari tu si fasha sanda ngan jejai putus cinta..skrg si farid kamil ngan diana danielle pulak putus cinta...ish2 mcm2 la diaorg nie...!! br jer lg rasanyer diaorg nie berkapel..tah la artis nie mcm2 cite..
ari jumaat ari tu xpasal2 aku jd doktor cinta!! hahahaha selalu sgt aku dengar kawan2 aku panggil aku doktor cinta sbb bile diaorg ada masalah msti diaorg cr aku..aku nie suka dengar masalah org..mcm2 cite aku pernah dengar...xpe aku xkisah pun org nak cite masalah dia kat aku sbb aku nie seorg pendengar setia!!
so kepada farid kamil ke diana danielle ke fasha sanda ke bole la jumpe aku kalo ada masalah cinta hahahahaha korang aku cas mahal sikit lg2 farid kamil tu br dpt RM30ribu.. http://www.cute-smiley.com

Saturday, January 29, 2011

Dapat Bonus 2 JUTA???

Posted by FadhDeela at 11:15 AM
Reactions: 
8 comments
cantek la lisa nie!
WoW bestnyer aku dengar org dapat bonus!!! tp aku xdpt pun tahun nie...waaaaaaa cedihnyer thn nie xde bonus..project banyak dah siap tp xdpt pun huh!!! *asyik pikir kesenangan diaorg jer* nie nak hangin nie..skrg nie aku bkn nak cite pasal company aku yg kedekut tu tp aku nak cite pasal David Teo..david teo korang xkenal??alah Bos MIG tu la..yg selalu blakon jgk la..*saje je kan wat2 xkenal* hahahahaha
uoll nak tau x dia bg bonus kat staffs dia total 2juta!!! 2 JUTA beb..byk tu...ada yg dpt kete ada yg dapat umah..bestnyer!!! nak jugakkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wahai bos aku tolong la dengar...aku nak bonus jugak kalo xnak bg berbulan2 pun bg sikit pun xpe jnji ko appreciate kami2 yg siang mlm wat keje!!
kalo korang nak tgk sape yg dapat bonus tu leh usha kat sini...
Encik David ada keje kosong x???

Thursday, January 27, 2011

Pantai yang Indah Di Melaka

Posted by FadhDeela at 11:33 PM
Reactions: 
14 comments
hahahahhaah xleh blah aku punye tittle..hihi indah ke pantai yg aku nak cite nie?? indah ape kebenda kalo asyik kena tambak jer!!! geram aku tgk pembangunan kat melaka nie..semakin menjadi2 lak..abis semua pantai diaorg tambakkk..cian nelayan yang ada kat melaka nie..punca pendapatan diaorg sure terjejas...

nie cucu main layang2 ke nenek ngan atok yg main??hihi

pantai klebang yang dekat area umah aku tu dah kena tambak pastu skrg jd tempat org duk main layang2...nak mandi pun dah xleh sbb laut dah jd dalam..semakin senang la pendatang asing berenang masuk malaysia! hihihi

seronoknyer main pasir bdk2 2org nie!!

ari tu aku bwk la anak buah aku g pantai sbb dia sibuk sgt nak main layang2..seronok jer dia main air kat pantai tu..sampai nngs2 xnak blk...cian anak buah aku mcm xpernah tgk pantai lak..huhuhu sedih tol pantai klebang sekarang!!

Kedai Makan LEHA KELFOOD Taman Melati MAHAL GILER!!!

Posted by FadhDeela at 3:58 PM
Reactions: 
66 comments
semalam aku ngan dak opis aku g mkn lunch kat kedai LEHA KELFOOD Taman Melati sbb aku ada keje kat Wisma Zetro..nak tau x uoll ape jd kat kedai tu?????? MAHAL nak MAMPUS!!!!!! mmg xleh diterima akal tol la harga dia...korang tau x aku cuma mkn IKAN KEMBONG GORENG CILI + NASI PUTIH SPARUH JER + ULAM KACANG BOTOL 3btg + SAMBAL BELACAN sjemput jer + AIR SUAM = RM9.20!!!!!!!!
weeeeiiii ape kehalnyer mahal mcm tu skali..xptt tol la..pakcik nak g haji blk ari ke????? http://www.cute-smiley.com
kwn aku lak mkn nasi+telur masin+ayam goreng+daging sejemput+ulam = RM12.70...aduh aii xleh terima akal la..kalo kedai tu exclusive xpe jugak!! tp kedai dia biasa jer tgk la pic tu..ampeh x?sakit ati tol..kalo diikutkan aku nie bkn la jenis berkira bab2 mkn tp kalo dah tahap melampau mcm nie..mmg over!!!!
ikut korang la nak caya ke x sbb aku xambik bil dia..kalo rasa2 nak sedekah duit korang kat kedai yg cekik darah nie g la korang try!! ada akak nie pun wat entry pasal kedai nie..kalo korang xcaya leh tnye akak nie!!

Wednesday, January 26, 2011

Keadaan beransur pulih.. ",)

Posted by FadhDeela at 10:34 PM
Reactions: 
5 comments
skrg nie aku bz sikit..ngan keje kat opis yg blambak2 asyik nak kena g site jer mmg memenatkan http://www.cute-smiley.com pastu bile free jer sikit turun seremban sbb nak tgk keadaan mak long & akak spupu aku..sape yg xfollow blog aku sure xtau kan nape ngan mak long and akak spupu aku..leh usha entry nie br korang tau cite sebenar..
so mlm nie aku nak story de mory pasal mak long and akak spupu aku yg beransur pulih..pasal keje nnt2 la aku cite..rosak mood jer bile cite pasal keje nie..

back to story..maklong aku dah beransur pulih..dia pun dah leh blk umah cuma ari2 kena cuci kaki tu..bile dia blk umah aduh aii sedih jer tgk muka dia..msti dia teringat kat paklong..mcm nak nngs pun ada jugakk..kadang2 bile dia duk sorg2 nmpk air mata dia meleleh..so kitaorg pun akan make sure dia xduk sorg2 la..kena temankan dia! bnda br lg sure dia terasa punye...dia ada mintak kitaorg bwk dia g kubur arwah..insyAllah kami bwkk punye!! semakin ari aku tgk dia semakin kuat..nak tukar pampers pun dia dah leh wat sndiri..doktor kata besi dlm kaki tu maybe akan kekal seumur idup..aaduhh aii ngerinyer kalo hujan..

kaki maklong b4 kuar sepital..dah kuar pun mcm tu gak.. http://www.cute-smiley.com

akak spupu aku lak still kat sepital lg..dia ada 2 operation nak kena wat..tulang punggung ngan lutut dia..tp tgk keadaan dia alhamdulillah dah leh bcakap ngan senyum..aku ingt lg dia cite kat kitaorg..

k: smlm kak iwa mimpi ayah dtg
a: yeke..kak iwa sedekahkan al-fatihah erk kat paklong
k: tu la terasa sgt dia dtg..dia tepuk2 kak iwa suh tido..sbb smlm xleh tido
a: dia tau kak iwa..kita doa dia bahagia kat sana erkk

aku sbenarnyer xtau nak bg kata semangat mcm mana sbb aku dengar pun aku dah nak nngs..ish sensitif tol la aku nie!!

10kg weii pemberat nie!..kalo anak2 buah aku dtg jer aku dah seriau diaorg lalu lalang kat situ..takut terkena jer..pehhh ngeri tol..ari tu sempat gak aku jadi nurse..walaupun aku xleh tgk bnda2 ngeri mcm nie..kagum la nurse2 nie!! penuh ngan kesabaran SYABASSS!!

makan masa jugak dia nak sembuh nie.. http://www.cute-smiley.com

Masjid Putrajaya

Posted by FadhDeela at 12:25 PM
Reactions: 
3 comments
tgk ukirannyer..pengantin aku ambik kecik jer!
ari tu spupu aku kawen so majlis nikah dia wat kat Majlis Putrajaya *bini org putrajaya la kan* tau slama nie aku duk ulang alik keje kat putrajaya tp aku xpernah masuk kat Masjid Putrajaya nie..hihi skali aku masukkkkk peehhhh cantteekk giler masjid nie..!!! besar lak tu..cun sgt2..

anak buah aku berjoget2 kat dlm masjid nie sbb seronok sgt tempat besar! dr ujung pintu smpai ke hujung sana dia merangkak...terbaikk la sape design masjid putrajaya nie!!!

nak upload video anak buah aku duk hapi sgt kat msjid nie xleh la xtau nape nak upload video asyik failed jer!

Tuesday, January 25, 2011

Fasha & Jejai PUTUS!!!

Posted by FadhDeela at 5:02 PM
Reactions: 
9 comments
OMG!!!!!!!!! mcm xcaya jer aku tgk paper ari nie..bile tnye kwn opis smua kata aaahh diaorg dah putus kuar paper td..aku la yg lambat nie..hihi biasa la bz sikit ari nie.. alah aii ciannyer si fasha nie..aku mmg la xsuka ngan fasha nie..sori la iye kpd peminat2 fasha nie...aku bkn xsuka ape cuma xsuka perangai dia jer!! kalo bab lakonan dia bole dikatakan terbaik la..cantek pun pun bole la tp fail bab perangai tu..aduh aiii skrg sape nak jawab bile dah putus ngan pujaan hati!! hikhikhikhikhik *jahatnyer aku!!*
jgn lak pasni kuar lak isu diaorg putus sbb Nora Danish..cian nora!! jejai dah bgtau diaorg putus xde kena mengena ngan Nora...meh baca sini!! hihi kalo aku jd Nora Danish sure aku dah gelak guling2!! hahaha
berakhir la sudahhh!!!

aku jumpe Ketua Saintis Dunia

Posted by FadhDeela at 3:29 PM
Reactions: 
10 comments
thanks encet gugels
mcm pelik jer kan aku jumpe Ketua Saintis Dunia..hihi betul uoll i jumpe ketua saintis dunia..padahal aku xkenal pun sape pakcik tu..sbnrnyer td aku g jumpe client kat MOA..pastu g la minum jap kat cafe MOA tu..ngah minum aku on la jap laptop nak tgk email pasal keje..tetibe dtg pakcik nie..

P: awk kenal pakcik x??
A: ermm sori pakcik sy xkenal sape pakcik *dlm hati mak aii takutnyer*

dah la pakcik tu pakai jubahh gelap ngan berjanggut...aku takut nak pandang mata dia sbb takut pukau ke ape sbb kat cafe tu xramai sgt org. pastu aku nmpk lak ada tag kat leher dia..xperasaan tulis ape sbb aku ngah cuakk kan..

P: kalo awk nak tau sape sy try la gugels Ketua Saintis Dunia..
A: ok nnt sy gugels..sy nak off dah nie..ada keje sikit..*aku pun ape lg cabuuutttt!!!*

mak aku pesan kalo xkenal org tu jgn pandang mata dia pastu kalo nmpk curiga cepat2 gerakkk..sape pakcik nie???
blk jer opis aku pun gugels la sape Ketua Saintis Dunia nie??makkk aii pakcik nie dah glamor rupanyer..hahahhahahaha aku jer yg xtau. click sini nak tau pasal pakcik nie..pesanan buat pakcik "jgn la pakai tag mcm tu nnt org ingt org giler"...tp pakcik nie pandai bak kata org ramai..dia pandai bermcm2 formula..

Butiran ringkas mengenai beliau

Nama : Abdul Halim Bustaman
Umur : 55 thn (2008)
Pekerjaan asal : Bekas guru matematik
Pencapaian :-
- Ogos 1992 : membentangkan seminar wacana bertajuk pemikiran lateral, satu penilaian Kritis.
-1997 : Menjayakan seminar ketemadunan di UM
-Penghargaan dan pengiktirafan dalam dan luar negara
-Bertemu dan duduk berbincang mengenai kajian beliau dengan Profesor Douglas Osheroff, pemenang Anugerah Nobel dan pakar Fizik dari Universiti California
-hasil kajian beliau telahpun diiktiraf oleh Pakar Otak Amerika Dr. Kenneth Weason
dan banyak lagi..
No. Telefon : 013-6655254

Monday, January 24, 2011

Tarian menyentuh hati & perasaan!!

Posted by FadhDeela at 10:58 PM
Reactions: 
3 comments
Ya ampunn punye seksa aku nak wat entry pasal video wakaka nie..upload video asyik failed jer..alhamdulillah mlm nie berjaya!! aku nak sgt wat entry pasal wakaka nie sbb ari tu aku tgk 8TV Showdown 2010..xkenal pun sape wakaka nie..1st time aku tgk tarian dia nie aku suka sgt sbb nampk cool jer..kalo korang xcaya meh tgkk video yg payah sgt nak upload!!


korang komen erk tarian diaorg best ke x??nnt aku wat next etry aku da byk jugak video tarian wakaka nie.. *bnda nie dipanggil tarian ke??aku main belasah jer!*

Mia Sara Nasuha..comey!

Posted by FadhDeela at 8:40 PM
Reactions: 
11 comments
aku suka nak wat entry nie sbb bdk nie sgt comey!! mlm nie aku nak wat entry pasal adik mia sara nie sbb aku ternampak gambo dia ngan Dato CT kat URTV masa aku g kedai td..tgk pic yg kat bwh tu comeykan diaorg!! Dato CT dr dulu lg aku mmg minat sgt kat dia sbb dia comey, sore sedapp, sopan santun, xsombong sbb aku pernah jumpe dia live dia mmg sportinggg!! adik mia lak aku suka tgk dia blakon sbb dia petahh n sgt2 comey!..nnt mia dah besar jd berbakat besar mcm Dato CT k..muaahh

2 generasi..Mia Sara & Dato CT

Perkahwinan Ayu Raudha & Zaquan Adha

Posted by FadhDeela at 11:12 AM
Reactions: 
6 comments
akhirnyer kawen jugak la mamat n minah nie..semoga korang berbahagia sampai ke akhir hayat! tp dlm kemeriahan majlis diaorg nie aku rasa kesian lak kat Rita..tah la dr kes diaorg nie aku dpt jugak pengajaran..ape2 pun biar la dpt restu kedua2 pihak..mcm mana syg or cinta pun bile xdpt restu mcm nie la jadinyer..dah kawen n ada anak pun diaorg still ganggu kehidupan diaorg..cian rita! sabo jer la erkkk pasti ada hikmah smua tu :)
ada la beberapa gmbo masa majlis perkahwinan Ayu ngan Zaquan credit dr Beautifulnara..thanks beautifulnara!!
pada pendapat aku si ayu nie lg cantekk and bertambah2 ayu bile dia pakai tudung btol2..kalo dlm drama lakonan dia time pakai tudungg cantekk jer! *sejuk mata nak tgk* tp masa kawen dia nie xbape nak cantek sgt la hihihi sori peminat ayu!

majlis nikah..nape pakai tudung mcm nie??

Monkey nie belaan Ayu..comey gilos!

mcm muka rozita che wan lak..

Friday, January 21, 2011

Khurafat..menyeramkan??

Posted by FadhDeela at 9:30 PM
Reactions: 
11 comments

Pelakon2nye!!

SINOPSIS “KHURAFAT- Perjanjian Syaitan”

“KHURAFAT-Perjanjian Syaitan” mengisahkan perjanjian terlarang, persekongkolan antara manusia & syaitan.Satu bentuk penyelewengan yang nyata dalam Aqidah Islam dan amat ditegah dalam Agama.Manusia, disogok dengan nafsu serakah dan dendam membara, tanpa mengira akibat dan bahana, rela membelakangkan Allah untuk memperoleh apa yang dicita walau dengan apa cara, akhirnya hanyut dengan bisikan dan tipu daya syaitan durjana.
Kisah bermula dengan Johan, seorang pemuda yang bekerja sebagai Pembantu Perubatan di sebuah hospital kerajaan. Dia sudah berkahwin dan mempunyai seorang isteri bernama Ayshah. Seawalnya pasangan ini hidup aman & bahagia, namun tanpa disangka ujian melanda di pertengahan jalan, kesan daripada ‘gangguan misteri’ yang berterusan.
Dalam pada masa gangguan-gangguan itu, hadir pula seorang perempuan tua yang tidak Johan kenali namun sering menyapa dan cuba mendekati Johan sewaktu di tempat kerja. Tanda tanya dan trauma yang melanda Johan & Ayshah tidak habis di sana, malah ditambah dengan munculnya bekas teman wanita Johan yang bernama Anna.Walaupun setelah mengetahui Johan sudah berumah tangga dan bergelar suami yang sah pada Ayshah, Anna masih terus mengganggu dan merayu untuk menerimanya semula. Ini menyebabkan Johan bertambah runsing dan bertekad untuk mempertahankan rumah tangganya dengan segala daya.
Tidak lama setelah berkali-kali ditolak cintanya, Anna ditemui mati;bunuh diri. Kematian Anna adalah kemuncak bagi segala siri kejadian misteri yang berlaku dalam hidup Johan & Ayshah.
Jangan lupa tonton filem Khurafat yang akan menghantui pawagam mulai 13 January 2011.

alamakk seramnyer tgk gambar2 nie...!!!

sape dah tgkkk???komen la weiii mcm mana cite nie best ke x??aku nak tgk sgt tp mcm takutt jer..*biasa la penakut*

Thursday, January 20, 2011

Twenty Five Random...Paham x??

Posted by FadhDeela at 11:02 AM
Reactions: 
16 comments
alamak kena perah otak nie nak wat entry nie..disebabkan aku kena tag ngan aqi so aku akan berusaha memerah otak aku wat entry nie..hihi mula2 aku xpaham ape bnda Twenty Five Random nie..dah baca smpai abis ape yg aqi wat br aku pahamm!!..25 random pasal diri aku rupanyer..aqi nak tau pasal deela erk hikhikhikhik

:1: suka ketawa..suka senyum..suka buat org ketawa!!
:2: akan jd tegas bile org wat keje main2
:3: open minded..bole terima smua pendapat
:4: xsuka org yg hipokrit!..depan org punye la baik tp blkng mengutuk org..ish2
:5: anak bongsu..kadang2 manja kadang2 x..hihi
:6: org kata aku putih tp aku rasa aku gelap..mcm mana tu??
:7: suka window shopping
:8: suka tgk gelagat org keliling pastu gelak sorg2 hihi
:9: kadang2 terlebih confident kadang2 terkurang confident
:10: minat tgk kete sport mcm ferrari, skyline tp xingin nak memiliki *xmampu la kan* hihi
:11: suka berkete kecik jer xnak kete besar2..leceh nak pakai..
:12: suka online cr info2 kat internet
:13: suka baca blog org bykkan pengetahuan
:14: suka beli perfume..wat koleksi xkisah pun murah or mahal
:15: suka shopping brg dapur
:16: suka masakkk!! pas masak mls nak mkn..suka tgk org mkn masakan kita
:17: hp sentiasa ada kat sisi aku..xsuka bile org call aku xangkat sbb aku pun xsuka bnda mcm tu
:18: xsuka tunggu org tp tgk keadaan la..
:19: paling pantang kalo org rosak mood aku..mood aku ngah ok2 tetibe dia rosakkan mood aku
:20: xsuka org yg nak hangin xtentu pasal tanpa usul periksan!!
:21: suka ambik gambo...suka posing..pernah gak wat fotoshoot walaupun xcomey mana..hahaha
:22: simple jer hidup aku nie..dressing simple nak mkn xkisah tempat simple2..serba serbi la simple
:23: suka jalan2 cr makan..suka try sesuatu tempat mkn yg best2
:24: suka g vacation..holiday!!
:25: suka beli coklat tp kureng kalo nak makan coklat tu
:26: ehh dah abissss...hihihi seronok gak wat bnda nie hihi

ahh selesai dah 25 random pasal aku..so aku nak tag kwn2 supaya aku tau pasal korang..dah wat sila tinggalkan link kat komen erkk
Tags
:
apezs
Fairus,
Mommy Pink,
Kak Matul,
Labah2 Merah
Cik Tom
Daus
aibaks
CucuAtokAji
CinderLala
sape yg xditag nak wat leh jer!! dialu2kann

Tuesday, January 18, 2011

Aksi Tido yang Menghairahkan..!!

Posted by FadhDeela at 9:38 PM
Reactions: 
12 comments
giler kentang la aku punye tajuk entry kali nie..aksi tido yg menghairahkan?????? woow!!! hahahaha rileks kwn2 jgn panic..nak tgk tido sape yg aku ckp menghairahkan nie?? sape nak tgk tlg angkat korang punye kaki!! hihihi meh kita tgk sape yg tidoo menghairahkan nie..
hikhikhikhik sabo kengkawan..gatal la korang nie


...........




...........





Tarahhh






Ghairah kan aksi nie..hahahahaha rileks kawan jgn mrh!!

nie aksi bile dah penat sgt bshopping!

Mohon maaf pertikai azan

Posted by FadhDeela at 11:07 AM
Reactions: 
5 comments
Alhamdulillah...bgs la kalo dia dah mintak maaf sbb pertikaikan azan..so xyah la kita nak besar2kan lg pasal isu nie..kang kalo diperbesarkan leh gado antara kaum lak..so kira setel la nie sbb dia dah mintak maaf secara terang2..maafkan kami..maafkan kami..hikhikhikhik *aku suka lagu tu*

KUALA LUMPUR:
“Saya memohon maaf kepada umat Islam di seluruh negara disebabkan salah faham sebelum ini. Saya sebagai bukan Muslim mengakui tidak memahami antara azan Subuh dan ceramah.

“Saya perlu menjelaskan di sini bahawa merujuk kepada surat bertarikh 21 Disember 2010 yang saya hantar kepada Jabatan Perdana Menteri (JPM) di mana semua masalah ini disebabkan atau diasaskan oleh satu kekeliruan,” kata peguam, Ng Kian Nam, 31, berhubung isu azan di Masjid Al-Ikhlasiah, Kampung Kerinchi.
Menurutnya, dia perlu mengaku bahawa sebagai seorang bukan Muslim, dia tidak dapat membezakan antara azan dan ceramah dan mengakui bahawa dia tidak pernah menyuruh dihentikan azan kerana mengetahui kepentingannya kepada agama Islam.Ng yang menetap di Pantai Hill Park berhampiran masjid berkenaan sejak tahun 2000 itu berkata dia sudah mengadakan dialog yang jujur bersama ketua persatuan tempatan berhubung isu itu.

“Saya gembira kerana mereka memberikan tunjuk ajar kepada saya mengenai ilmu pengetahuan dan pengajaran Islam. Saya menyesal andainya isu ini menyinggung mana-mana pihak khususnya umat Islam. “Saya berharap kami boleh terus hidup aman dan harmoni bukan saja di Pantai Dalam, malah mana-mana bahagian di Malaysia selari dengan slogan 1Malaysia,” katanya dalam sidang akhbar, di Pejabat Umno Bahagian Lembah Pantai, di sini, semalam.

Sidang akhbar berlangsung lebih setengah jam itu diaturkan Pejabat Umno Bahagian Lembah Pantai turut dihadiri Menteri Wilayah Persekutuan Datuk Raja Nong Chik Zainal Abidin; Imam Masjid Al-Ikhlasiah, Kampung Kerinchi, Ekram Mohd Yusoff, Pengerusi Pekida Lembah Pantai, Zakaria Awang dan beberapa pemimpin persatuan tempatan lain.
Sementara itu, Raja Nong Chik berharap pihak tertentu tidak mensensasikan isu berkaitan agama bagi mengelak diputar belit pihak berkepentingan hingga mencetuskan suasana tidak selesa di dalam negara. Saya difahamkan isu ini sudah menular hingga ke Tenang (Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri, Tenang). Kita tidak mahu lagi ia diperbesarkan.
“Macam mana kalau media luar negara juga memainkan perkara sama, seolah-olah negara ini tidak selamat walaupun hakikatnya rakyat berbilang bangsa dan agama di Malaysia hidup dalam aman dan harmoni,” katanya.
Sementara itu, Zakaria berkata sebenarnya mereka buat demonstrasi sebelum ini berhubung isu itu tanpa arahan mana-mana pihak.
“Ini cuma desakan hati kami dan jiwa kami sebagai seorang Islam. Kami geram apabila azan dilarang, tetapi dia (Ng) mengaku kesilapan, kami pun memaafkan dia secara terbuka,” katanya.

Orang dah mintak maaf kita terima ngan hati yg terbukak..Asalkan dia ikhlas nak mintak maaf..

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review