Sunday, December 19, 2010

Tutorial : Jalan senang untuk dapat TRAFIK beratus, beribu, malahan berjuta.

Posted by FadhDeela at 12:16 AM
Reactions: 
malam nie xde keje..buhsan lak tu..so aku try jer la bile dpt dr kwn blog..

So ni yang aku dapat daripada Qila Razak

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1. Cara hidup baru abad 21

2. Bile aku menulis blog

3. ~ApekpunyaBlog~

4.
My Big Family & Friends

5. ABCMILO

6. matdin (org paling terkenal hehe..)

7. MSR @Blogger

8. tengku nizam

9. mizz shizu

10. MyselfV3Me&

11. Blog Hanz

12. BeMie's WoRLD

13. Farah Shafiqah

14. Qila Razak

15 . Selipartoilet

PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie...

1. Bila Aku Menulis Blog

2. ~ApekpunyaBlog~

3. My Big Family & Friends

4. ABCMILO

5. matdin (orang paling terkenal hehe…)

6. MSR @Blogger

7. tengku nizam

8. mizz shizu

9. Myself V3 Me &

10. Blog Hanz

11. BeMie's WoRLd

12. Farah Shafiqah

13. Qila Razak

14. Selipartoilet

15. Blog Anda

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google..

6 comments:

About Cik Aish said...

hehe..nice...bernas bernas..

fadhdeela said...

hihi..mari la mencuba!!

ken said...

macam ini boleh ke? :/

fadhdeela said...

kita cuba k!

a n a s t a s y e a said...

kalau semua follow betul2 .. memang boleh pakai sistem nie. Tapi tu la .. nak ke diorang guna .. =)

fadhdeela said...

kita tryy!! hihihi

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review