Monday, December 13, 2010

Tuan Umah yg BENGGONG!!

Posted by FadhDeela at 10:04 AM
Reactions: 
pg2 dah ada berita menyakitkan hati..bdk umah aku call bgtau tn umah xnak byr deposit bilik diaorg..nasib baikk aku ngan nani *rumate aku* ambik kptsn kuar dr umah tu sblm kitaorg byr duit umah tu..leh lak tn umah aku nie mengutuk kitaorg..cikk akak syggg kalo akak xmcm2 ngan kitaorg xde la kitaorg xnak reply and angkat phone akak..akak tu byk sgt bg alasan bile suh byr duit maintenance.. *sesape2 yg xtau cite awal leh baca nie..aku pernah wat entry pasal tn umah aku nie sblm nie..

pastu leh lak suh kitaorg pass kunci umah kat org lain.. *kalo ape2 jd kat umah tu nak salahkan kami??* nape xnak jumpe kitaorg sndiri kak??? xkan takut nak berdepan ngan kami!!! ckp sedap mulut jer..nak kata kitaorg nie kurang ajor xhormat tuan umah..siap pesan ngan kwn kami lg..akak bgs sgt ke?? kira kitaorg nie hormat akak tau kuar cara baikk umah kami jaga elok2 umah akak tu *kosong xde ape2*..sblm akak mcm2 ngan kitaorg ada ke kitaorg byr duit umah lambat??masuk jer gaji kami byr tau..bile akak asyik menipu kami jer kami pun dah mls nak layan kerenah akak...nak bg sofa la kitchen kabinet la mcm2 lg la..tp kami xharapkan smua tu yg kami harapkan BAYAR DUIT MAINTENANCE!!!! *kami suh byr maintenance sgt sbb umah bocor air masukk bile hujan..kad parking kami dah kena blok!! org maintenance dah ugut nak claimed kete!!* tu smua menyusahkan kami..kalo xde smua tu xde la kami nak sibuk2 suh akak byr!!! SENGAL!!!

dah2 la kak xyah nak buruk2 kan kami la..cermin diri sndiri..aku xkan pulangkan kunci umah slagi dia xjumpe depan2 ngan aku...kalo bg org lain kunci tu xpasal2 ape2 jd ngan umah tu aku yg kena nnt! huh...mcm2 hal la...!!

6 comments:

AMMAR YASIR said...

Tuan rumah ni memang tak bertanggungjawab lah

fadhdeela said...

tau xpe..benggang gile la..dah la leh ckp ngan kitaorg "kalo xpuas hati leh kuar umah tu" pastu deposit xnk byr!!

AMMAR YASIR said...

Mana boleh macam tu... suka2 hati je x nak bayar deposit.. boleh saman tuan rumah ni

fadhdeela said...

tau xpe..hanyin jer baca msg dia..dia xberani jumpe kitaorg..kunci umah pun suh pass kat org lain

AMMAR YASIR said...

Biasalah...orang bersalah memang macam tu.....takut lah tu...hehehe

fadhdeela said...

tau xpe..xde duit nak bg cash la tu..huhu

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review