Thursday, December 23, 2010

Sifu yg ajar aku berblog!!

Posted by FadhDeela at 4:43 PM
Reactions: 
dah lama sbnrnyer aku nak wat entry pasal sifu aku nie tp ada jer halangan.. *bkn halangan tp xde idea lg* hihihi dr mula lg aku start berblog2 nie dia la yg ajar aku smua bnda..byk giler ilmu yg dia bg kat aku..siyess la dr aku xtau ape2 pasal blog smpai la aku dah terer sikit.. :p kalo aku ada problem ke nak tukar ape2 kat blog nie msti aku rujuk kat dia..Thanks kak...

dengan ini aku bg award SIFU TERBAIKK THN NIE...jatuh kepada KAK MATUL!!!! opismate aku! thankksss kak..byk ajar org..cayang akakk!! muaaahhh2x..yg aku pelik dia nie..ada blog tp xrajin nak update..kak matul ibu kpd 2 anak nak masukk 3org..suka tolong orggg! perangai sengal2 unta sikit..hihihihi paling best pasal kak matul dia suka wat cheesseeee kek!! sedap gilos..dia ada wat tempahan jugak tau..kalo xcaya try la order... click sini

pastu org yg slalu support aku berblog nie ramaaiii sgt2..xdpt aku nak sebut sorg2..smua nyer best sgt2..sayang korang!!! tp yg slalu usha blog aku yg xseberapa nie adalahhh!!! poyo jer aku nie..Belog Cik Aish, fairus.com, Jom Klik Blog & AH7....thankss korang..smua org support aku..jgn kecik ati tau xsebut, kalo leh smua nak sebutt!!

5 comments:

matulbest said...

terima kasih tq2 huish hang nih....tak penah aku dapat award mcm nih..Syabbas Betti...hahahahaha...terharu Mak.. ..Kembang kempis hidung haku nih..kuikuikuikuikui...harap2 sume anak2 aku pun baik hati mcm aku la....Dalam keadaan kembang kempis idung...HAHAHAHAHA

Cik Aish said...

wah tiba-tiba je tag nama ai kan..hehe..takpe2..kite mmg suka blogwalking. chaiyok2!

fadhdeela said...

kak matul: terbaikk la kak..akak tahan tut pun kembang kempis hidung..hihi
cik aish: saje nak berterima kasih :p

Aizuddin Hanis said...

wah,,,xprasan ah..klau tdo die ade byk cara mcmne?

fadhdeela said...

hihihi nie komen utk 2 entry skali ke?hahahahaha

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review