Monday, December 27, 2010

Selipartoilet berwajah baru!!

Posted by FadhDeela at 7:31 PM
Reactions: 
hihihi suka aku nak wat entry nie...Selipartoilet aku dah berwajah BARU!!!! smua nie atas pertolongan kak matul..!! jom singgah blog kak matul..click sini!..TQ kak matul mmg dia la yg selalu tolong aku kalo ada ape2 aku nak tukar kat blog nie...cayanggggg akak!! hahahaha geli aku

aku nak tukar background blog nie pun sbb ada la kwn aku nie complain kata mata dia bpinau2 pas baca blog aku..yela b4 nie background aku kan warna hitam..iela pasni ko bg alasan lg xsinggah blog aku siap ko.. *ugut lak tu* hihihi

aku masih nak touch up2 sikit lg..so kwn2 comment la ape lg yg ptt aku touch up wajah br selipartoilet nie..TQ kengkawan!!!

7 comments:

Cik Aish said...

hehe ok...nice..terang skit..hehe

fadhdeela said...

tq Cik Aish..muah2 hihi

LugieAmir said...

huhu rupa baru utk tawon baru yerk... niceeeee.... neway...slamat berkenalan...rajin2 ler jengok http://lugieamir.blogspot.com yerk...

fadhdeela said...

aah la lugieAmir..saje nak tukar mood..kita slalu jer singgah blog kamu.. :P

aku untuk kamu said...

tahniah malaysia

iela said...

hahahahaha..baru la senang nk baca..x de la mata aku sakit+b'pinar2 lg..hahahahaha..

fadhdeela said...

iela: yela..aku ikut nasihat ko la!! selalu2 la masuk blog aku!!

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review