Tuesday, December 28, 2010

Perfume ohhhh Perfume

Posted by FadhDeela at 12:02 AM
Reactions: 
aku nak yg nie!! Pleasssseeee!!

last entry aku mlm nie b4 aku tido!! aku di dalam dilema weiii...kalo kwn2 yg dah lama kenal aku sure tau ape brg yg aku ssssuuukkkkkkkkkaaaaaaaaa wat koleksiiiii!!! brg tu msti la PERFUME!!!!!!

aku nie giler ngan perfume...walaupun dah byk perfume tp aku still nak jugak beli kalo ada bau br yg aku suka! nie yg dlm dilema nie nak beli ke x perfume Clinique Happy Heart..aku br bau perfume nie...bessstttt la weiii..aduh bln nie dah la byk nak pakai duitttt..roadtax, deposit umahh lg..nak servis kete lg...waaaaaa!! deela jgn ikut nafsu la...tp xlehhhhh sbb ngah sale giler2 nie krismas ngan new year! dah tgkk kat sogoo mmg murahhhh!!! maaakk tolong la anak mu ini!! huhuhu

kwn2 jgn ckp aku nie maintenance tinggi tau sbb suka duk beli perfume..yela perfume tu 1 brg yg agak mahal..aku bkn jenis branded punye org..aku xkisah pun perfume tu ada jenama or x!! jnji dia sedap baunyer..murah ke mahal ke aku bedal jer!

kwn2 aku kalo xtau nak beli hadiah besday aku ape diaorg beli jer perfume sbb diaorg tau aku nie giler perfume..hihihi saje nak remind korang besday aku nnt bg perfume tau..hahahaha!! bln 2 lama lg sempat simpan duit lagi.. mukakakakakakakka *jnji bkn minyak atar!*
ok la nak tido dulu..kalo mimpi perfume Clinique Happy Heart insyallah esok aku beli..kalo x tunggu jer beli sale lg br beli...Selamat Bermimpi!!

10 comments:

ShaZa's said...

sukeeee jugeeeeeeeeeeeee...huhuhuhu

ShaZa's said...

sukeeeee jugeeeee..huhuhuhu nak nak

fadhdeela said...

nak g sogo kang...hahahaha..kalo dpt ptunjukk leh la!

aibaks said...

wa... klu perfume kat bintang walk tu ok kot tuk aibaks.. tak sanggup nak wat koleksi..

fadhdeela said...

bintang walk ada jual perfume ke??mcm best jer!! xkisah la murah ke mahal deela sebat jer jnji sedap baunyyer!!!

Cik Aish said...

oooww tau...mmg wangi pun clinique happy ni..hehe rasa happy memakai tp sedey membayar.hahaha

fadhdeela said...

tau xpe..deela dah mcm tawaf kat kedai tu sbb pikir nak beli ke x..kat sogo ngah MURAHH!!!
waaaaaaa

sabrina said...

cik deela,bp harga clinique happy heart tuh?sy nk jugeeee~

fadhdeela said...

kalo xsilap kita la kan harga dia dlm 3rts lebih..2 set rasanyer..ari tu ngah sale harga dia 2lbh jer

sabrina said...

owh ok thanx..haih,bile la nk sale lg nih..wangi btul bau die..sukeee gileerr :D

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review