Friday, December 24, 2010

Pelajar & Ibu kena rempuh lori pas ambik result PMR

Posted by FadhDeela at 4:30 PM
Reactions: 
KOTA BHARU: Kegembiraan seorang pelajar memperoleh 4A dalam Penilaian Menengah Rendah (PMR) berakhir dalam suasana menyayat hati apabila dia dan ibunya maut selepas dirempuh lori pasir yang terbalik ketika dalam perjalanan pulang ke rumah, semalam.

Kejadian berlaku pada jam 1 tengah hari di simpang tiga Kok Lanas di sini, ketika pelajar Maahad Syamsul Maarif, Pulau Chondong, Siti Aisyah Zakaria, 15, membonceng motosikal ditunggang ibunya, Aziza Musa, 42, berhenti di persimpangan lampu isyarat menuju ke Selising.

Baca sini..
aduhh aii sedihnyer baca berita nie..TOLONG la pengguna jalan raya..berhati2 la kat jalan raya..jgn la mengancam nyawa org lain..kalo nak mati pun sndiri la jgn babitkan org lain..aku pun ari2 guna jalan raya..mcm2 hal!! lebih2 lg LORI & BAS nie..ngeri giler bile diaorg nie lalu sebelah kete aku!!!!

ari tu ada sekor bus nie laju nak mati!!!! pastu leh lak dia follow rapat giler blkng kete org sbb org tu slow..aku rasa xde la slow mana pun still 110km/h *org tu aku la!! hahahahaha* dia hangin agaknyer nak potong xleh dia hampitt kete akuuu smpai kete aku ketepiii..wwwweeeeiiiiiii bikin panas la bas nie!!! agak2 la..ko kat highway mana leh bwk laju2..xserik2 lg ke ramai org mati sbb ko!!!!! aku pun terus call plus sbb aku ada no plus jer..GERAMM siott..ape tindakan plus xtau la aku..sbb aku dah nak smpai kat senawang, bus tu terus ke selatan...ape la diaorg nie..agak2 la!! tau la korang besar!!

2 comments:

KizZ said...

okay nice...dah jadi dah kan...weeheee....

Jom sini,
Kiz Garden

fadhdeela said...

dahh..tq Kiz

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review