Tuesday, December 28, 2010

Murah Rezeki aku ari nie...

Posted by FadhDeela at 3:13 PM
Reactions: 
Alhamdulillah...murah rezeki aku ari nie..1st time g Menara Zetro JLKN dapat mkn free lak lunch td..hihihi..ari nie aku g JLKN project tolong kak matul wat manual sbb training dia nak start dah next week mungkin la....OR pun bykk sibuk nak training!! hahahahahaha

dah la sejukknyer kat sini..kena lak duk dlm bilik serverr ambooiiii leh beku aku kat sini..sejuk xingat la weiiii...rasa mcm nak dtg lg jer kat sini..sbbbbb!!! pegawai2 IT sini handsome2 & kacak2 smuanyer..hahahaha

lunch td ada la diaorg wat jamuan..kami pun dijemput untuk join skali..kira murah rezeki la tu..hihi mkn nasi beriyani ngan ayam rempahh!! sedappppnyerrr...tq2 sbb jemput kitaorg yg duk kat bilik server nie...

bercita2 nak g sogo tpppp....MALASS!!! takuttt nak g..nnt duit abis!! xpe la next time la aku beli perfume Clinique Happy Heart tu..sediihhhhh!!

11 comments:

fairus said...

Baguslah kalau rezeki itu dimurahkan.. Dengan tercatatnya komen saya ini, makanya menandakan saya telah singgah di blog awak.. :p

fadhdeela said...

tq2..mcm tu support menyaport..btol x ejaan tu??ada dalam kamus x/?

Ezal R said...

rezeki jangan ditolak, bala jangan dicari.. btol x? haha..

da singgah dah

fadhdeela said...

betul2!!tq ezal..selalu2 la singgah erkk :P

lugieamir said...

Menara Zeetro...ni yg kat setiawangsa kee.... huhu sker CupCake kerrr... klu teringin leh order anytime ngan kiter yerr... :-)

lugieamir said...

menara zetro ni yg kat dpn carefor wangsa maju ek.... ke yg lain ek...
huhu neway..rejeki jgn ditolak..sebat jerk...
sker Cupcake kerr....nak order leh je ngan kiterrrr... :-)

fadhdeela said...

lugieamir: aah depan carefour tu..situ ada plkn..ada projek kat sana..hihihi
suka!! cantekk2..nnt kalo nak order kita gtau k.. :P

ShaZa's said...

amboiiii gataiiii nyer adik aku sorang nie....pssttt..ko minat kat pegawai IT yg mana..meh bgtau kat akak.. leh akak tlg kenen2 kan hahahahahaha klu ko minat pakcik guard zetro pun akak leh tulun gekkk sbb depa da kenai seme bdk xybase dok bertapa kat zetro hahahahahahaha

fadhdeela said...

Kak sha: hahahahaha ada la..nntt i tunjukk erk..pak guard tu??tol2 dia kenal dah bg pass "ooohh dak xybase" hihi..ada pak guard tu handsome la..ish2 gatal lak aku nie.. :P

ShaZa's said...

sib baikkkk ko sedar diri gatai deela hahahahahahaha...

Ana Muslim said...

salam ziarah....
n9soulcrewz.blogspot.com

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review