Thursday, December 30, 2010

Hari yg memalukann!!

Posted by FadhDeela at 2:07 PM
Reactions: 
Smlm malaysia dah menang tp semalam jugak la ari memalukan diri aku!! malu siot nak cite kat org..tp aku nak kongsi gak ngan korang smua...

smlm pas blk keje aku g la giant nak beli roti n mknan sikit..semangat nie g ambik roti hot dog, kepek2 yg duk timbang2 tu..rushing sikit sbb nak tgk bola dah lambat nie bape minit jer nak start!! aku pun g la bratur nak byar..wat muka xde ape2 yg berlaku..hahahahaha
bile turn aku..cashier pun scan2 la brg2 aku..

C: smua skali RM7.30
A: alamkk mana purse aku nie...*muka dah cuak tahap gaban nie..*OMG!!!!!!!!!!! purse dlm kete la dikkk..ish mcm mana nie??
C: so?? *wat muka pelik*..msti dia xpercaya kat aku!!
A: jap try check ada duit td dlm handbag nie pas byr tol td..malunyer makkk!!
C: ermmmm muka xpuas hati..
A: sy ada Rm7 jer nie..aduhh leh cancel x ape2..
C: dah scan la kak!!

Ya allah nape careless sgt nie...xpernah tinggal purse mcm nie!! malunyer..tetibe ada la brother kat blkng aku nie tegur..

B: Nape dik?
A: Purse sy tinggal dlm kete..duit xcukup lg 30sen..
B: ohhh xpe la..nah ambik duit nie...
A: pinjam dulu iyer abg nnt sy bg smula..wat2 muka comey!
B: xpe2 3osen jer
A: jgn2..tunggu tau sy dtg blk..tunggguu

pas byr semua..aku pun suh brother tu tunggu jap nnt aku dtg smua bg duit dia..aku pun ngah rushing tkut jugak ada org pecah pintu kete sbb nmpk purse aku dlm kete..pas ambik purse aku, cari2 brother tu xde dah..alah mana dia g nie??xnak terhutang budi nnt tergadai body..hihihi tetibe nampk lak dia kat dlm kedai sukan..aku bg dia duit..

A: bang nie duit td..tq2..hihi malunyer
B: la..xpayah ler..30sen pun nak bkira..
A: 30sen pun duit.. time kasih erk jasa mu amat dikenang!
B: sama2 jgn amalkan tinggal purse dlm kete..bahaya!
A: hihihi baikkk thanks

hahahahaha malunyer aku!! nasib la kejadian tu hanya aku, abg tu & cashier jer yg tau! rasa mcm nak terjun lombong pun ada gak nie... Deela tolong jgn careless lg tau!!!!!!!!!!!

7 comments:

tenangsudey said...

salam jalan2..

fadhdeela said...

tenangsudey: jalan ke mana tu?

nursalwa said...

deela... saya nak gelak... tp jgn maarah heh.. hehehehehehehe.. seb baik ader abg tue kan, klau x mcmaner erk..

fadhdeela said...

nursalwa: hihi xmarah pun sbb time nak blk tergelakk sbb malu giler..tu la terasa abg tu mcm hero lak..rupa mcm dah kawen jer abg tu :P hihihi

iela said...

hahahahaha..dh mcm novel la plak..jodoh ke?kahkahkahkah..

iela said...

hahahahaha..dh mcm novel la plak..jodoh ke?kahkahkahkah..

fadhdeela said...

iela: jodoh???hahahhaaha laki org kot!

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review