Sunday, December 12, 2010

Coconut Shake TERBAIKK di MELAKA

Posted by FadhDeela at 9:08 PM
Reactions: 
Coconut Shake - credit to amey

Tiap kali blk kg sure teringin minum Coconut Shake nie..sedapnyer Ya ALLAH xterkata la..kalo ngah panas2 tu sekali sedut jer nak sedut byk kali..!!! hahahahaha..kalo ada kwn2 yg br dtg mlk mesti aku bwk diaorg try coconut shake nie.. pasti nak lg!! hihihi
ada kawan aku yg dah pekena coconut shake nie diaorg sanggup dr kl dtg mlk semata2 nak minum coconut shake...next week nie aku nak blk mlk..ape lg!! moh pekena COCONUT SHAKE!!

Lokasi: Klebang Khecik area otw nak g ke bandar melaka
Harga: Biasa RM2.00 kalo Special RM2.50 *murah beb!!*
Menu Tambahan: Nasi Lemak, Kuih Muih
Kawasan: ala2 Warung..best utk santai

sape2 yg suka jln2 cr mkn tu meh la try..xrugi beb!!!

15 comments:

nasarudin said...

menarik la..nak mintk belanja bleh..murah tu

fadhdeela said...

nak suh blanja??bole xde hal la..meh la dtg mlk wiken nie..

About Cik Aish said...

hehehe yup..sgttt sedapp...ni ha org seremban ni sggup g melaka semata2 nak makan coconut shake!!

fadhdeela said...

dah pernah try ke??huhuhu sedapp hingga menjilat siku! :P

AMMAR YASIR said...

Bestnya..... nak jugak.... tertelan air liur tengok coconut shake ni

fadhdeela said...

meh la dtg mlk..sy blk mlk esok smpai ahad..nak rasa coconut shake mlk bgtau la :P

AMMAR YASIR said...

Ala....jauhlah Melaka tu..... pos je lah senang

fadhdeela said...

jauhhhh..dekat jer..ape lak main pos2..dah xsedap kalo pos

AMMAR YASIR said...

Alaaa.... jauh lah...Ammar kan duk kat TRG...Jauh tu.....

fadhdeela said...

nnt g la jln2 mlk...keje ke kat trg??

AMMAR YASIR said...

X lah.... masih belajr lagi

fadhdeela said...

oo..xpe nnt cuti dtg la mlk!! ari tu kita blk mlk pun g minum lg.. :P

kira said...

Nmpk best....harga pun cam murah je

kira said...

Nmpk best....harga pun cam murah je

fadhdeela said...

kira: mmg murah!! RM2.50 jer..nasi lemakk br RM1.20..meh la ke mlk!!

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review