Sunday, December 5, 2010

Celebrate besday Nad & Adib

Posted by FadhDeela at 2:00 AM
Reactions: 
Cupcakes Besday Nad!!

Nastie, Nad & me

amboi ari nie aku hapi gilerz...lepak2 ngan member sek teknik dulu!!...nad, nastie, adib & Hafiz (pelakon)..*nama glamor dia masa sek dulu* xplan pun smua nie secara tetibe jer!!

Besday Gurl & Besday Boy

memandangkan besday nad ngan adib 02/12/10 ari tu *sama lak tu* so kitaorg celebrate la arii nie. Bnda xplan so kek juz ada nama nad jer..hihihi

with Adib

my friend kat Teknik Jasin *hafiz tu xpernah bckp pun dulu*

kitaorg g mkn2 kat Full House Sunway Giza..*pasal Full House aku wat next entry k*..bile dah lama xjumpe biasa la duduk2 smbil makan2 then ape lg ingat blk kenangan masa kat sek teknik dulu..

Full House @Sunway Giza

pas dah kenyang kitaorg pun plan g the curve..next aktiviti adalah main bowling!! hihihi main bowling adalah aktiviti yg paling aku suka!! hahahahaha..mmg happening la mlm nie..nasib menyebelahi aku..hahaha *sori kengkawan!!*

Team Bowling

Adib..1 of my best friend masa kat Teknik dulu

pas dah main bowling adib kena blk sbb ada latihan silat *xbis2 ngan silat dak kecik nie* so aku, nad, nastie ngan hapis g tgk wayang!!!..kitaorg tgk cite Ngangkung!!!!!!!! hahahahahaahaha mmg best giler cite ngangkung nie..lawaks dia mmg xingt la..dr mula cite smpai la abis duk gelak jer...sakit usus aku tgk cite nie..next entry nnt aku cite lanjut lg pasal ngangkung!

Posing sblm tgk wayang

2 tiket lg kat nad & nastie

time nak blkk td nmpk lak Noh Hujan..*handsome gak mamat nie* so mmg hapi sgt2 ari nie..
thanks kengkawan!! u all mmg best la..!!! Love u my friends

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review