Sunday, December 19, 2010

Bile cuti aku dh berakhir..

Posted by FadhDeela at 10:00 PM
Reactions: 
waaaa dah berakhir cuti aku..esok dah kena keje blk!! mls nyer nak masuk opis..kalo xyah keje leh x?? hihihi *kena cr hubby kaya la nmpk gayanyer*

so masa cuti nie byk gak aktiviti yg aku nak wat jd..hahaha terutamanyer nak minum coconut shake ngan mkn nasi lemak kukus smbal sotong!! sedapppp woooooooo!!

Duta Coconut Shake

Nasi Lemak Kukus Sambal Sotong

pastu dpt lepak2 ngan mber2 sek dulu..dah lam x gosipz ngan korang la..g kenduri best friend aku dr form1 lg..hasnul & dila *hasnul nie nama bini pun nak sama ngan nama aku* hihihi..time la aksi gedik muncul..btambah gedik bile cameraman melayan kami2 smua..hahahhaha

My Best Friend Wedding..Hasnul& Dila

Gedikzz time!

huhuhu pastu kuar tenet lakkkk..bwk org jenjalan mlk..hihihi selama aku hidup 24thn jd org melaka lak tu nie la 1st time aku g jenjalan kat Jonker Walk..hahahahahaha sblm nie xpernah rasa nk g sana..disbbkan nak bwk org jalan aku g la..best giler! byk giler tshirt cantek2..murah lak tu..aku rembat gak 3helai..ngah jln2 ada la fesyen show *smuanyer cina2..seksii wooo*..kalo xsilap aku ada student yg make up aweks tu..ada yg cantek ada yg HAMPEH giler!!

models yg seksi..*ada yg seksi sorg lg xsempat nak capture!*

Jln2 cr makan...

sebelum blk kl aku bwk mak ayah n nenek aku g mkn luar..sekali skala!!hihihi nk mkn ikan bakar tp mak aku mls nak g jauh2 so mkn jer la kedai biasa jer.. layan jer la makkk

Mkn!!!

hahahahaha..hapi la cuti aku kali nie..jln, mkn, jln, mkn, jln, mkn~~ Xde keje lainnn
besstttt..happy..tq kamu!!

2 comments:

Aizuddin Hanis said...

cuti banyak berjalan2 + makan sdp2 er...nyam4x..

P/S : Entry "( A H 7 ): Kenapa Nak Bunuh Diri?"

fadhdeela said...

hahaha sbb kita suka jln2 cr mkn!!

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review