Wednesday, December 15, 2010

Alhamdulillah selesai sudah!!

Posted by FadhDeela at 1:10 PM
Reactions: 
hihihi selesai sudah interview aku td..masa nak masuk sikit la punye cuakk!! dah masukk..interviewer dah soalan alhamdulillah lega...tp soalan interviewer tu ampeh giler..

I: Interviewer
A: AKu

I: kamu keje ke skrg?
A: Iyer sy..kat petaling jaya
I: Jauh tu..gaji kamu bape skrg?
A: **** sahaja encik
I: Mak aii byk tu, nape apply keje nie gaji dah sedap..byk lak tu..
A: *alamakk ape nak jawap nie??..xkan nak ckp company aku problem??* sy nak keje govenment..kedudukan di govenment terselamat sikit dr swasta nie..
I: xmenyesal ke cik kak..
A: *aduh dia nie..dah la handsome!!* hahahahahaha inysallah encik *dlm hati menyesalnyer!!*
I: Bg la peluang kat org yg xkeje n gaji kecik.
A: encik bg la sy peluang jugak nak masuk gomen..hihi :P *aduh dia senyum lakk*

pastu dia tnye aku rukun negara...lancar jer aku jawab!!! *tq encet z sbb msg i rukun negara td*
aku kuar jer smua duk tnye ape soalan dia..ape dia tnye..byk tnye x??ada x dia tnye pasal isu semasa..cuakkk masing2...hihihi rileks akak2 smua..senang jer!! *blagakk padan hal aku mcm nak tercabut jantung!! hihi*

berguna juga tip2 kwn2 blog bagi ari tu tq friends!!

2 comments:

fairus said...

Semoga dapat keje gomen..

fadhdeela said...

insyallah...aminn

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review