Wednesday, December 8, 2010

Ada org fitnah aku syok kat LAKI org!!!

Posted by FadhDeela at 1:52 PM
Reactions: 
Peh..panas jer aku rasa skrg walaupun sejukk kat opis nie!! ada la hamba allah nie duk fitnah aku suka kat laki org!! wooo statement ko sungguh wat aku hangin 1 badan..sengal la ko! ko yg syok kat mamat tu ko kata aku kan??

mula2 aku tau cite nie aku senyap jer xnak kecoh2 bile cite bukak blk dan ko pun sibuk2 nak tau pasal aku mula la aku hangin kan...xperlu kot ko nak sibuk hal aku..kalo ia pun aku nie syok kat mamat tu xpe la jugak sbb aku nie single and available..ko tu bini org kott!!! anak ada 2 lg nape ko nak cite kat org yg ko suka kat lelaki lain.. *xtakut dosa ke ngan laki sndiri*

weiii aku xhingin la ngan mamat tu!! sebesar kuman pun aku xde perasaan ngan mamat tu...aku layan mcm kwn keje kot!!! leh lak ko wat statement ngan ko:

"Deela tu suka sgt ngan F!! duk layan F tu..tp F tu suka kat aku???!!" woooww xpernah aku jumpe pmpn *bini org* wat statement mcm nie!!! giler xtau malu siot...mana maruah ko ah??? dah cite ngan org sana sini!!

Malu la sikit cik kak!! awk tu bini org n mak org!!! aku ada bukti kot ape yg ko fitnah aku..smua kata2 ko aku ada bukti..sedar2 la sikit!! bertobat la mintak maaf kat suami ko tu *suami ko baikk kot*

aku nak berdepan ngan ko nak tnye ape ko xpuas hati ngn aku ko xnak..ko lari dari aku..kalo ko btol xsalah mungkin aku salah dengar dtg jumpe aku!! kalo ko xjumpe aku xnak berdepan ngan aku mmg btol la ape ko fitnah aku...cite ko ngan laki org tu 1 opis dah tau la..HR pun tau pasal ko la...bkn setakat HR la management pun tau pasal ko ngan mamat tu..ko nak tutup kes ko pastu ko ckp aku lak erkkk!!!

WTH la minah nie..mcm2 perangai..aku nak bersihkan nama aku..aku nk jumpe ko baikk2 nak setelkan nak tnye ngan ko cara baik..aku xnak malukan ko!! pls la reply YM aku kalo ko xnak malu kat opis nie.. *aku bkn jenis jatuhkan air muka org*

4 comments:

Amirah Yusof said...

uhmm..saba je la..ada je balasan tok org tu. chill kaiyh =)

fadhdeela said...

tu la pasal.. i mmg cool jer tp dia yg mengelabah n lari2 dr jumpe kita..kita nk setel cara baikk..manusia2

Anonymous said...

kalau gitu better face to face, apa ko cakap sebenarnyer

fadhdeela said...

biar la dia..dah setel pun bnda nie..aku dah xde ape2 dendam tp kalo dia simpan dlm ati biar la dia..

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review