Thursday, December 30, 2010

2010...Kami pernah sayang menyayangi!!

Posted by FadhDeela at 11:14 PM
Reactions: 

Dah lama aku nak wat entry nie tp aku xcukup kekuatan utk karang ayat..huh!! mcm mana aku nak start erkk..Aku wat entry pasal org yg pernah aku syg..kenapa tetibe aku nak wat pasal dia?? Rindu ke? Teringat ke kat dia? Smua tu biar la Allah & aku jer yg tau..

Bermula dari sini..~~

Aku kenal dia mlalui internet..aku pun xingt dr mana aku kenal dia..aku tau2 dia ada dlm list YM aku..lama jugak kitaorg bkwn..hanya tgk gmbo, chatting, sms & ckp phone skali skala..kami xpernah bjumpe..slama sthn jugak la kami berhubung dgn cara gtu jer! *lama x??hihi*

30.12.09: aku ngan dia plan nak jumpe sbb dah lama nak jumpe ada jer halangan...dia ajak aku kuar konon nyer nak celebrate new year..kami plan nak g Alamanda Putrajaya! Yg aku xleh blah dia pernah pesan kat aku:

F: awakk..kita jumpesebagai kawan2 jer erkk..xnak heart feeling..sy takut la kecewa lg..
A: Laaaa..mmg ler! mana ada heart feeling..kita kan kawann
F: Tq awakk..
31.12.2009: ari2 yg aku tunggu2..xpernah aku nak wat blind date ngan org aku kenal kat internet..giler la..b4 nie aku mmg xlayan kalo mbr2 chatting nak jumpe tp ngan dia aku tergerak nak jumpe..aku dah smpai alamanda, dia kol aku tnye aku kat mana..dia tunggu aku kat depan mcd..aku time Ya ALLAH cuak nyer..aku xnak nmpk gelabah aku suh dia dtg kat kete sbb aku malu!....di situ la aku mula kenal siapa lelaki yg slama nie aku kenal mlalui telefon & internet..

Aktiviti kitaorg – kitaorg g beli tiket wayang dulu..1st wayang aku ngan dia tgk The Spirit 2..br jer tayang kami dah g tgk..dia punye fav komik..dia suka la cite2 mcm tu..pastu kami g mkn smentara nak tunggu waktu wayang…1st time aku tgk dia aku rasa sumthing tp aku diam kan jer sbb aku ingt dia pesan NO HEART FEELING..tp btol ke ada LOVE IN FIRST SIDE??

Sementara nak tunggu masuk wayang kitaorg duk borak2 kat luar alamanda tu smbil tunggu bunga api new year..duk la borak2..aku perasan dia duk pandang2 aku..pastu senyum sorg2..cuak gak aku mamat nie..ada niat xelok ke???? Maakkk tolonggg!! Tp sblm aku kuar td aku dah msg besprend aku..JUE..aku siap bg no phone dia kat jue..*yela xpernah jumpe mana tau dia bwk lari aku ke jual aku ke??hihi*

Pas tgk wayang kitaorg pun blk sbb dah lewat..dia siap pesan lg dah smpai umah gtau tau..eleh take care pulakkk hihihi...Mlm tu mmg cukup bermakna utk aku..aku rasa aku suka dia tp aku cool!!! yeke?? hihihi

Part nie aku suka nak cite!!..aku smpai umah g la msg dia:

A: Awak..sy dah sampai..br jer masuk umah
F: Alhamdulillah...nape lambat??risau sy *cewahh*
A: Bwk slow byk roadblock td
*eh main riso2 lakk*
F: Awk..nak ckp tp malu la!!
A: Pulak..napenyer?? cakap jer la sejak bile jd pemalu??

F: Sy nak tarik blk kata2 sy leh x??
A: Kata2 ape lak??
cewahh wat2 xphm lak padahal senyum smpai telinga!!
F: No Heart Feeling! hahahhahahhahhaha

A: hahahahahahahahahaha nape lak nak tarik blk??xmenyesal ke cik abg oii..

F: Tak langsung..sbb sy terasa sukat kat awk la..awk comey! rindu lak nak tgk muka awkk.. A: OMG!!!! dia kata aku comey??hihihi Nnt sy pikir dulu leh x??kuikuikuikuikui..cover beb! xkan nak terus terima..tp sy pun suka kat awkk..hahahaha gatalnyyer, anak sape nie??

Dr situ start nyer hubungan aku ngan dia..smuanyer indah2 jer..kami sama2 ssh sama2 senang..kami saling syg menyayangi..

Nnt aku sambung part 2 erk..penat la nak menaip..tunggu erk

10 comments:

ShaZa's said...

ala..la.laa..sweettttt jer huhuhu

fadhdeela said...

huhu..jgn lupa ikuti episod seterusnyer erkk

Cik Aish said...

omaigod...hows sweet! ehehe

shamsiah shamsuddin said...

blogwalking...jumpe blog u..
i follow u..
ade mase sila jengah ke blog saya..
nice blog..
keep writing..

nursalwa said...

xsabar plak nak tau cter seterusnya..

fadhdeela said...

cik aish: Thanks..hihi mmg sweet :P

shamsiah: i follow u too dear.. :P sentiasa akan jengah..insyallah

nursalwa: tunggu ke episod akan disiapkan b4 new year! :P

Ainiaa♥ said...

OMG ! Comellnyaaaaaaaaaaaaa ! hahaha sweet sgt :D

fadhdeela said...

ainaa: mmg sweet tp xlama.. :)

iela said...

sweet nye..mcm novel..hehehe

fadhdeela said...

iela: hahahahahhaha baca la novel ciptaan aku!!

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review