Sunday, December 12, 2010

1st time aku jadi mak andam..

Posted by FadhDeela at 10:19 PM
Reactions: 
hahahahaha lawakkan statement tu..tp tu la kebenarannyer!! majlisnyer dah lama pun thn lepas 2009 tp biler tgk blk gmbo lama2 terasa nak wat entry pasal nie..

time nie kwn baik aku kat teknik kawen, IELA..leh lak time dia nikah tu dia xde mak andam!!! so dia wat kptsn benggong suh aku jd mak andam dia..OOhhMyyGodd!!! giler ke ape?? aku nie bkn pandai sgt nak make up org..make up diri sndiri leh la..ampeh iela!!

aku pn blasah jer la..huhu org dah bg kepercayaan so kita wat sebaikk mungkin..so nie la hasilnyer!!
hasilnyer..cantek x??
hahahaha kalo cantek komen tau kalo xcantek jgn komen!! hahahahaha..aku suka2 jer tolong kwn2..hihi

2 comments:

iela said...

hahahahaha..bongok la ko fadh..alah, ape guna ade kwn2 kalo x leh make up kan kawan2 kan..hahahaha..untung ape aku..ade tukang iron cadar..ade tukang pasang langsir..ada tukang pakai kan inai..baru la sepakat m;bawa berkat..hehehehe

fadhdeela said...

last minit ko ckp beb mau xcuak aku nak makeup ko!!! kang xjd cian lak kat ko..hihi ari bersejarah ko lak tu

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review