Tuesday, November 16, 2010

Uncle Seekers Bercinta Dengan Bekas Permaisuri Agong Siti Aishah???

Posted by FadhDeela at 9:23 PM
Reactions: 
Yang Teramat Mulia Cik Puan Besar Selangor Datuk Amar Siti Aishah binti Dato Seri Abdul Rahman

OMK!!!!!!!!!! terkejut giler aku bile baca statement tu!!! biar betul...aduh aii mcm xleh nak caya lak..tp pas aku dah bukak blog unkel seekers nie
oohhh MMMMAAAAKKKKKK betul ke x?? tp nape unkel tu nak mengaibkan org????? macam2 hal!!

credit to beutifulnara

kita tunggu dan lihat la ape yg akan berlaku pas nie...serius la aku gtau aku mmg xbkenan ngan unkel nie..ngan muka dia yg scary de movie & cite seekers yg pernah tayang kat NTV7...*bnda yg xlogik* tah2 ada bela kot!!! hikhikhik opppsss
aku xnak komen byk2..baca la sndiri entry yg dibuat oleh unkel sndiri..

gmbr dr blog unkel seekers

:: Mari kita lihat sape yg kena!!! baca la blog unkel nie dan wat la penilaian sndiri...bg aku xbaik aibkan org lain..

2 comments:

ampun dan maaf kepada mereka yang pernah aku sakitkan.. said...

tepanjat aku, btl ko kata... kenapa ye? haiiii

fadhdeela said...

tah...sedih sgt baca blog unkel tu tulis..btol ke x??huhuhu

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review