Tuesday, November 23, 2010

Teringat kat 'DIA'

Posted by FadhDeela at 11:01 AM
Reactions: 
Kenapa teringt kat dia nie???alah aiii mlm semalam leh lak aku teringat kat dia maybe sbb aku
buhsan kot..sbb aku sunyi maybe..bergelora *mcm laut lak* aku punye nafas nak tahan jgn nngs tp aku nngs jugak sbb xtahan sedih la..
aku dah jnji ngan diri aku jgn nngs sbb dia..tp aku nngs jugak mlm td...nape nie??*dah lama xnngs tau* ada ape2 yg berlaku ke smpai aku leh jd sayu!!!
ujung2 thn mcm nie la wat aku sedihh..mcm mana aku nak handle 31.12.10 & 01.01.11 nie?? Ya allah bg la aku kekuatan!!!!!
bwk la aku sumwhere yg leh bg aku xpikir kejadian ari tu!!*skip tarikh tu leh x??* nape la aku masih nak ingt dia nie..ish2!! dia ingt kat aku ke x???huhuhu xyah pikir la..biasa la bnda br lg kadang2 pasti akan teringt dia..

::thanks kengkawan yg sntiasa ada bile aku perlukan korang..*walaupun korang dah kawen*

2 comments:

CaDLyNN said...

alamak! teringat kt ex ke?
sile busykan diri anda~

fadhdeela said...

huhuhu..tu la pasal dah dekat sthn still xleh lupakan..tq akan ku bzkan diri ini..hihihi

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review