Tuesday, November 23, 2010

My BFF!! Love it

Posted by FadhDeela at 3:53 PM
Reactions: 
My BBF

cuaca ari nie mendung jer...hati aku pun sayu jer..xtau la nape ngan aku ari nie..dr mlm td lg hati aku nie sayu jer!! keje aku kat opis ari nie edit2 gmbo!! *sori bos xde mood nak wat keje* aku br dpt software yg leh edit2 gmbo..aku lak jenis suka edit2 gmbo nie..so aku edit la gmbo2 mbr2 aku..nak edit gmbo BF kita xde BF *waaaaaaa cedihnyer* so edit la gmbo kwn2!!
Jue - My BBF :: LOVE U

Member Teknik

Member Kuantan
Kalo nak try click sini...

4 comments:

~noor haida~ said...

haha bengong dila...weh bl mau jejalan?xsaba weh nk blk melaka..ko jgn xjd plak tau...ak dh amek cuti hehe~

fadhdeela said...

smartkan aku wat..terharu x??sila la terharu!! hahahaha jd la..best frend aku kawen kot.. :P

iela said...

oh terharunya siap msuk dlm blog..tp lg terharu if gmbr nye besar mcm gmbr ko kt bwh ni fadh..ni ktorg kena tgk btol2 nk carik muka sndri..hahahaha

fadhdeela said...

hahahhaha saiz sama ma, medium.. :P nnt aku wat besar2 lg

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review