Thursday, November 25, 2010

JobShop at UiTM Shah Alam

Posted by FadhDeela at 11:39 AM
Reactions: 
Next week company aku terlibat ngan JobShop kat UiTM Shah Alam..aku pun ada sama utk event nie!! byk jugak company yg terlibat aku dengar kira2 dlm 20 company..so byk la peluang keje2 kosong...so sape2 yg masih tanam anggur kat umah tu leh join sama2 kat UiTM nnt.

Nie details dia:

Date: 30th November - 6th December 2010
Time: 9am - 5pm
Venue: Bangunan Budisiswa, HEP UiTM Shah Alam

kalo sape2 nak info leh click sini smua details ada kat sana...tp kalo ada yg nak go thru aku pun bole..senang sikitkann!!! jeng..jeng..jeng!!! company aku cr org IT jer..nie post yg kitaorg cr... *insyallah aku leh tolong kengkawan..*

so sape2 nak go thru aku leh PM ym aku k...

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review