Monday, October 11, 2010

Open House yg terakhir utk thn nie..

Posted by FadhDeela at 1:34 PM
Reactions: 
Ahad ari tu aku n geng training g open house umah kak matul kat gombakkk..nie open house yg terakhir la kiranyer aku g..hihihi pastu raya pun dah abis..kak matul wat khas utk kami.. :) tq kak..

aku naik dari LRT Putra smpai stesen Universiti..then tunggu fata ambik kat situ..time ngah tunggu fata ada la skumpulan bdk2 sek br nak naik lalu depan aku..jln luasss kotttt nak jugak lalu depan muka org..aduh aiii nasib la hidung aku penyekkk (kecikknn sbb kutuk diri sndiri) kalo mancung mau jugakk tersnagkut bj dia kat hidung aku..huh!!! bikin panas jer..

ada 1 lg kes..makcik nie aku ngah duduk ngan nani tetime nenek tua (mak dia kot) duk sebelah nani then anak dia dtg2 jer tadah buntut nak jugakkk duk sebelah maknyer..allooo kak at least berbahasa la sikitt "dikk leh x akak nak duk sini"!!!! nie x mainnn tenyeh jer buntut dia tuuuu...ayoooo mcm2 perangai la org2 kat malaysia nie..kita kan ada kempen BUDI BAHASA AMALAN KITA!!!!!!!!!!!!

sabo2...lantak kome la..mcm2 hal..

kak matul saji kitaorg ngan NASI AYAMMMMMM..sedappp!!! ngan KEK CHEESEEEEEE yg terbaikkk la..huhu siap bg kitaorg bwk blk lg..hiihihi lain thn wat lg erkk :D
(sape2 nak order kek or cupcake leh g tgk blog tuan empunye..kualiti mmg terbaikkk)

http://wincupcake.blogspot.com/


Nasi Ayam Tn Tanah...


Kek Cheese (request by aku) =P

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review