Sunday, October 31, 2010

Baby..

Posted by FadhDeela at 11:57 PM
Reactions: 
Wan Mohd Raihan Salihin

Sabtu ari tu aku g melawat best friend aku bersalin anak ke 2..ANAK KE-2 okkkk aku nie kawen pun x lg..hukhukhukhuk *tetiba terasa nak pitam lak* sungguh menyedihkann!!xper la blum rezeki n jodoh aku lg..(sedapkan ati)..mlm tu aku g ngan jue n laki dia (arman) *nasib arman leh skpala ngan aku so xde hal la nak join skali* hehehehe

jue & anak nadia no.1 (imannn)

kitaorg gerak pas mgrib sbb si arman keje..dia blk jer keje terus g cheras..lalu la sebelah Stadium Bukit Jalil..pehh byk giler kete..ada final piala malaysia rupanyer KELANTAN VS N.SEMBILAN..semangat giler si arman nie nak tgk bola...huhuhu sesat gak la kitaorg cr umah nadia..dlm kol 9.00 smpai ke destinasi..(dpt mkn laksa!!) :P
tgk jap final bola sepakkk..dlm umah nadia tu majoriti org kelantan sooo kena la sokong kelantan kalo x xpasal2 aku kena blk jln kaki..

Aku ngan Baby

Jue ambik berkat

pikir2 jodoh nadia ngan jue smua org kelantan..aku???hahahahahaha insyallah kot ngan org Kkelantannnnnnn...muakakakkakakaka to JUE n NADIA bestfriend 4ever..love u all muaahhh2x

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review