Wednesday, October 20, 2010

ASMARA..

Posted by FadhDeela at 1:21 PM
Reactions: 
Malam td tengok cite ASMARA...kiranyer 2nd time la aku tgk cite nie..ada sbb nape aku xnak tgk cite..huh!!!

"Melati, aku paham perasaan ko bile org yg kita syg terpaksa tinggalkan kita disbbkan TERPAKSA!!!"
Cite asmara tu gak wat aku menangis lg..aku xnak dah tgk cite tu..jalan cite aku ngan jalan cite dia seakan2 sama2..huh!!
sedihkan bile teringat time org yg kita sayang tu mengorat kita dulu..indah giler time tu smua kenangan aku ngan main2 kat otak aku nie..waaaaaaa
senang cite sblm bnda2 lain aku pikir baikkkk aku ambik remote and TUTUP tv...aku pun zzzzzzzz

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review