Tuesday, September 28, 2010

lama xupdate blog

Posted by FadhDeela at 3:02 PM
Reactions: 
Lama giler xupdate blog..nak kata bz xjugak maybe jiwa & perasaan aku xde kat aku..hidup kelam kabut 2 3 bln nie...skrg nak kata hidup aku bahagia pun xde jugak...nak kata hidup aku tenang xde jugak..tah la aku xtau nak ckp mcm mana keadaan aku..cuma skrg aku xde la tiap mlm nak nngs..

skrg aku dah mls nak cite pasal bnda tu..aku cuma berdoa kalo dia bkn jodoh aku, aku berdoa supaya ALLAH bg aku kekuatan utk lupakan dia ngan lupakan kenangan aku bsama dia..n aku berdoa pintu hati aku terbuka utk org lain. aku cuma berharap dia bahagia ngan siapa pun yg hadir dlm hidup dia selepas aku..

pasni kalo ada masa n ada cite best2 aku akan update kat blog nie..aku xtau la ada ke x follower aku..hihihi tp ada aku kisah?? hikhikhik sbb aku masih ingat pesanan seseorg.."deela, kalo deela sedih or hapi tp xde sape nak luahkan deela taip or tulis la ape yg terbuku di dlm hati tu..luahkan dia ngan tulisan..xkisah la ada org baca or x yg penting deela hapi n terluah smuanyer" tq abg..ingt smua tu :D skrg dia pun dah xde..so pesanan dia jer la aku semat dlm hatiii..rindu kat abg.

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review