Saturday, July 17, 2010

sakitnyer hati aku..

Posted by FadhDeela at 5:38 PM
Reactions: 
nape ko selalu sakitkan ati aku..ko tau x aku tunggu weekend nie tok aku jumpe n spent time aku ngan ko tp ko leh ckp leh jumpe kejap jer leh jumpe sbb nak jumpe org pas tu...huh aku nie dah rasa mcm xguna dah sbnrnyer..Ya ALLAH nape aku xleh lupakan dia?????bg la aku kekuatan lupakan dia..mcm2 dia dah wat kat aku tp aku masih nk bersabo ngan dia..ape nie????!!!! aku rasa kptsn aku nie mmg btol n tepat utk aku lupakan dia..huh!!! aku dah buhsan ngan cara mcm nie..ape aku leh wat????

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review