Sunday, July 25, 2010

Hapi giler..

Posted by FadhDeela at 10:59 PM
Reactions: 
arinie hapi giler g jln2 KL..mula2 g pertama (cr money changer) xleh nak gerak sgt sbb hujan lebat giler...mula2 plan nak naik lrt jer nasib xjd kalo x mau kuyup..leh nyanyi lagu memori daun pisang.. :P aduh xde lak money changer kat pertama nie..so dia pun ajak aku g mid valley..hihihi menarik2!!!

dpt lg ke aku rasa moment mcm nie???oohh tiidaakkk aku msti rindu moment mcm nie..jln2 pusing2 kuar masuk kedai tp xbeli ape2..moment yg aku paling rindu nnt adalah jln smbil gelak2 ngan dia...(kitaorg kutuk org) waaaaaaaaaaaa aku akan rindu smua tu

g mid valley semata2 g tukar duittt..tq abg! dah puas jln blk umah kitaorg g mkn A&W..kitaorg wat video clip memori daun pisang!!! giler sejukkk....hujannnn!!!!!!!!!!!!!
aku rasa xnak blkkk..aku masih nak spent masa aku ngan dia..aku dah nak g..bile lg aku nak jumpe dia..aku takut aku xdpt jumpe dia lg..aku kena jauhkan diri aku dr dia utk kebaikan kami..tp mcm mana???sbb aku syg dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!waaaaaaaaa!!

aarrgghhhh aku xleh nak pikir..serius aku buntu giler!!aku benci la smua nie..

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review