CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, June 6, 2010

Weekend aku bersama JUE & WAWA

weeken yg menarik giler..minggu nie aku diteman WAWA ngan JUE...best giler kitaorg ukur jln dr ari Jumaat smpai la ari Ahad..
aktiviti pertama:

1. blk keje jer cergas g MERU ambik jue..dah la lapo giler...jue lak xmasak so jnji ngan wawa jumpe kat kota damansara mkn KFC...wooooo lama siot xmkn KFC..melantak la kfc mlm nie..abis diet aku jap!!

nie menu wawa mlm2 buta mkn nasi ayam!! ape ke halnyer nie yob!!

nie menu aku..2ketul tp aku mkn seketul jer yg selebihnyer ditelan oleh wawa ngan jue..juon tol diaorg nie...!!!

Aktiviti kedua!!

2. pg2 tu kitaorg cergas siap2 nak g JALAN TAR..huhu kitaorg g naik LRT jer..xperlu susah2..naik public transport jer senang n mudah..park kete kat LRT Kelana Jaya then naik LRT g Masjid Jamekkk...

jln punye jln..waaahhh bestnyer jln kat sini..tp aku teringt lak kat "DIA" aku senyap jer xnak diaorg perasaan..wat2 xtau jer!!! ermm aku beli sikit jer yg chopping byk JUE!! yela org nak kawennn...aku cuma beli:

:: Kain Ela wat bj 2pasang =)

:: Brooch..bestnyer brooch aku ada design cicakkk i like!!

:: Beli tudung..hihihi

:: Beli K_ _ _ T hahhahahahahah 18sx

Nie brg2 aku n campur ngan brg2 jue n wawa...terbaikk la chopping

Setelah perhabiskan duit kat JALAN TAR kitaorg pun blkkkk...nak rest utk mlm nie lak..hahhahaha..ukur jln lg..kaki aku dah sakit nie!!!

Setelah bershopping tu jer la tinggal dlm purse masing2..harharharharhar...so mlm nie bawak duit RM10 jer okkk kawan2!!!

penat ukur kitaorg pun tido restkan diri smpai kol 7..pas magrib masing2 cergas siap2 nak g I-CITY kat SHAH ALAM...peeehhhh jem siott nak masuk ke i-city tu..tp kitaorg dah nmpk lampu2 yg cantek2 giler makin teruja!!! jem pun jem la..hihihihi....wawa smpai sanggup jln kaki jauh la!! =P

jue nak beli kpala arnab xdpt2 hahahahaha cian jue!!

p/s: nnt suh arman g beli erkk make sure dia naik moto kalo naik kete aku takut dia patah blk jer!! hihihihi kalo nak suh aku g lg xdpt la kawan..jem woooo!!

Kami bertiga!! nak kumpul blk villa kuning mmg payah!!! so kami ber3 jer la..

Lepas nie tinggal kami ber2 jer la..sbb jue dah nak kawennn!! aku bg cadangan pas jue kawen aku nak duk mlk...kena pekik ngan wawa terkejut mak nyahhh!!! hahahahahahaha takut wawa aku tinggalkan dia sorg2 kat sini.. :P

time jln kaki nak blk ke kete ada la makhluk nie menyatakan hasrat dia LAPOOO...wawa2!! ooopss tersebut lak nama si mangsa!! hahahahahahahahha..dah penat berjalan br ingt nak mkn erkkk..

nie menu aku NAAN CHEESE..sedapp woooo abis diet aku mkn mlm.. :P tp aku rasa la aku mkn separuh jer sbb yg separuh lg JUE telan...hihihi byk tol minah nie mknnn...

nie menu jue..dia jer yg meriah kalo mkn..TOMYAM+TELUR DADAR+NASI PUTIH..muka kelaporan!!

nie sorg lg muka kelaporan....dpt mkn senyap smua..menu wawa nasi goreng ayam...mlm2 buta korang mkn nasii..mmg lps nie tempah bj saiz XL la..hihihihi

kami pulang utk menidurkan diri yg dah penat..so esok xde aktiviti ape2 sbb masing2 dah penat so lepak jer kat umah...

pg2 tu kitaorg g GIANT utk beli brg2 masak..wawa request nak masak ramai2 kat umah..so diaorg g beli lauk ape yg diaorg nak mkn..aku g beli goodies utk keje..

so kami pun tunjuk bakat masing2...menu utk weekend nie:

::sambal telur afrika (sempena piala dunia) hahahaha (resipi aku)

::sayur campur (resipi aku)

::Sup ayam tulang..(resipi jue)

::Ikan goreng + Ayam Tandoori smlm..(menu wawa la walapun dia tolong angkat ikan dr kuali)

::jambu xde bijik (resipi wawa) hikhikhikhik

terbaiiikkk la lauk2 kamiii....LAPOO!!!

nie time nk tunggu baham jer..tunggu wawa sidai bj lambat sgt!! cepaaattttt la wawa!!!

sape2 nak order kami terima tempahan...sila hubungi: 012 34444444 tekan2 xdpt!! hahahahaha

tu jer la aktiviti kami ujung minggu nie...mmg terbaik la ujung minggu kami..walaupun byk mslh lupa dah smua2 tu..hapii giler..

kepada jue n wawa:

thanks dtg umah n lepak kat KONDO aku yg xseberapa nie erkkk..lain kali ajak ramai2 sikit kita masak sesama n mkn sesama kat UMAH SYURGAKU CARMILA!!! :P



0 comments: