Thursday, June 10, 2010

nape org suka ckp xserupa bikin????

Posted by FadhDeela at 10:44 AM
Reactions: 
aku dah ler ngah demam nie...pg2 dah wt aku panas..ape mslh pmpn nie sbnrnyer ape lg yg dia xpuas hati ngan kitaorg tah..kalo ko punye perangai elok xde nyer kitaorg nak hangin n wat ko nie mcm xwujud ko tau x!!!
masa aku mintak tolong org lain ko sibuk ckp "sy ada la utk tlg awk, sy dah allocated time sy tok tolong awkk..jgn la sisihkan sy"... pastu pg nie leh lak ko bgtau kat org yg ko xleh nak wat bnda tu!! weeeiiiiii ko kalo xmenyusahkan aku bole x????!!!!!!!!
pastu ko nak suh aku dr KL nie blk PJ then g KL blk???aku ada training kol 2.30pm nie ngokkkk!!! aduh aiii aku mmg benggang ngan pmpn nie..ape mslh dia ngan aku pun aku xtau!!!! bagero tol la...
xpasal2 aku kena mintak tolong org lain..pasni ko nak touching ke ko nak M**P**!!! ke lantak ko la..aku dah mls nak layan perangai ko yg konon2nyer STANDARD tu..konon2nyer ada CLASSS!!!

1 comments:

Anonymous said...

lol sentap...lak...

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review