Sunday, May 30, 2010

Wedding Keynid...@melaka

Posted by FadhDeela at 12:11 AM
Reactions: 
ari nie g wedding keynid..keynid kwn aku time kat sek teknik jasin dulu..masa sek dulu xde la rapat sgt ngan dia..rasanyer masa form 5 br la kitaorg kenal sesama sendiri..
so jumpe la kwn2 lama kat teknik dulu..jumpe la..
1.jaja..(jaja dah gelap sbb dia dah masuk army)
2.kak nasrah..(dah kurus)
3.aifa..(still sama)
4.jepa..(still sama)
5.becok..(bf ko mmg terbaiikk hahaha handsome)
6.jawe..(kurus dah minah nie..)
7.sheena..(still sama)
8.azhar..(tinggi n sore tetap macho hihi)
9.syafa..(minah nie mmg sama becokk)
10.dayah..(sama jer becokk..xleh bnti bercakap)
11.sepat..(dulu sek muka ganas tp skrg aduh aii jambu nyer)
12.rafiq..(still sama kot sbb xkenal sgt dia nie)
13.wan comey..(skrg dia dah xcomey sbb dia dah kurus giler!!!!)terbaikk la wan.. :P
nie si becok ngan bf dia berangan nak naik pelamin jugak la tu hihihi...gedikzzz sungguh kamu2 nie..aku siap bg pakej anak2 lg kat bwh tangga pelamin tu.. :P
dah lama xjumpe byk bnda kitaorg mengumpat hihi..tp disebabkan panas giler kitaorg pun xlarat nak tunggu lama2 then smua chow blk..pns giler mlk nie..xhujan langsung..
so aku ngan syafa naik skali ngan azhar n wan comey..azhar anto aku kat umah..b4 smpai umah g minum dulu kat klebang..wan nampk jer dah kurus tp mkn sikit punye banyakkk..ko ada bela jin ke wan??hihihi..
TQ azhar anto aku tol2 depan umah..so today best gak la aktiviti aku..blk umah aku pengsan xsedar diri..hihihi

4 comments:

Anonymous said...

ermmmmmmm...pic sy tiada...:p

fadhdeela said...

mcm mana nak ada kalo tuan punye diri xde kat situ...

Anonymous said...

tau ke sape???..

fadhdeela said...

mana nak tau kalo xletak nama..ape laa

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review