Thursday, May 27, 2010

aku rampas laki org????wow!!

Posted by FadhDeela at 2:04 PM
Reactions: 
WTH nie..aku rampas laki org??laki ko pun aku xkenal pastu ko nak tuduh aku rampas laki ko...huh!! dah la ganggu tido aku, kol 2.30am kol aku sound2 aku kata aku nie kaco laki ko..ape ke halnyer!!! sori la akak oiii kenal laki anda pun x, nak ganggu ape ke halnyer..ganggu tido aku tol la mlm td..pastu aku dah xleh nak tido..ape bnda nie????

ari nie lak dia kol tnye aku mcm2..tnye aku duk mana la keje mana la..ape bnda nie???!!! weeeiiii aku xnak la ambik hak org..aku tau rasa sakitnyer bile org yg kita syg kena rampassss!!! aku xkemaruk lg nak BERCINTA ngan LAKI org!!!!
cian lak aku dengar sore akak tu mintak maaf sbb sound aku mlm td...kak sit down ngan laki akak la tnye sape pmpn tu jgn la senang2 nak tuduh2 org..tu mslh umah tangga akak..kalo btol aku kaco xpe la nie laki ko pun aku xkenal..

aku tnye no aku ada kat dlm hp laki dia ke x???leh lak dia jawab...

si mangsa: akak jumpe no awk kat atas kertas tulis no phone n jnji nak jumpe 12/6 mlm

alloooo tulis atas kertas jer kot bkn nyer ada tulis i lop u ke ape..seingt aku la xde lak aku wat ape2 appointment 12/6 nie..wakakakakakakkaka lawak lak aku rasa nak gelak guling2 tp cian lak dengar sore akak tu...

p/s:kpd laki akak tu..tolong la ko mengatal ngan pmpn lain yg ko babitkan aku dlm drama swasta ko nie nape???aku lak jd mangsa.....

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review